X Cookies allow us to provide our services. By using our services, you agree that we may use cookies. Click here for further information.
Urlaub auf dem Bauernhof
Gais
Bichlerhof

Bichlerhof

Dovolená na statku v Gais 

Bichlerhof  - Gais - Pokoje k pronájmu  - DolomitenBichlerhof  - Gais - Pokoje k pronájmu  - DolomitenBichlerhof  - Gais - Pokoje k pronájmu  - DolomitenBichlerhof  - Gais - Pokoje k pronájmu  - Dolomiten
Bichlerhof  - Gais - Pokoje k pronájmu  - DolomitenBichlerhof  - Gais - Pokoje k pronájmu  - DolomitenBichlerhof  - Gais - Pokoje k pronájmu  - Dolomiten
Bichlerhof
Rodina Barbara Tötsch
Tesselberg 10
39030 GaisGais
tel. +39 0474 504463
Mobil +39 347 2289559
info@bichlerhof.it www.bichlerhof.it
na upomínkovém lístku
Statek s
chov zvířat
chov zvířat
Vlastní produkty ze statku
mléko, vejce
nabídky
snídaně, snídaně na kolech, kulinářské večery, prohlídky statku, Ochutnávka produktů, pečivový servis
Zvířata na statku
krávy koně prasata ovce drůbež psi kočky

Reknete svuj názor!

Hodnocení musí odpovídat skutecnosti a musí být srozumitelne formulované. Roterhahn.it si vyhrazuje možnost smazat hodnocení, která jsou urážlivá, pripomínají reklamu anebo jsou v rozporu s našimi pravidly.

Pravidla pro psaní hodnocení

Vaše hodnocení

Titulek
*
Komentář
*
1500
volné znaky

Celkový dojem

Celkový dojem*

Detailní hodnocení

Mohli jste vyzkoušet na vlastní kůži život na statku a poznat běžný selský den?*
Jaká byla nabídka vlastních produktů ze statku?*
Jak pohostinná byla rodina na statku?*
Vybavení pokoju k pronájmu/apartmánu*
Venkovní cást & okolí*

uložit fotky

maximální velikost dat 3 MB
povolné formáty: jpg, gif, bmp
přidat další data

povinné údaje

Vaše jméno
*
E-Mail
*
dobrovolné uvedení data cesty
S kým jste strávili dovolenou na statku?
Délka pobytu
Vaše obcanství
Váš vek
*Povinná pole
Ohodnotit můj dovolenkový statek

Vacanza meravigliosa

2016-07-25 5
Consigliamo vivamente questo agriturismo. Siamo una famiglia con due bambini e un cane ed abbiamo trascorso due settimane estive in questa struttura. Fin dal primo momento ci siamo sentiti a nostro agio, per l''accoglienza, la pulizia e l''attenzione ai dettagli. Gli interni sono accoglienti e confortevoli, la vista è mozzafiato e la posizione, seppur un po'' decentrata, assicura tranquillità e aria pura. Il centro più vicino è comunque raggiungibile in pochi minuti attraverso una piacevole strada che costeggia meravigliosi boschi. Trovandosi al centro della Val Pusteria permette di raggiungere agevolmente qualsiasi meta, da Bressanone a San Candido, oltre che la vicina Valle Aurina. I gestori sono disponibili e discreti. Speriamo di poter tornare presto.
Consigliamo vivamente questo agriturismo. Siamo una famiglia con due bambini e un cane ed abbiamo trascorso due settimane estive in questa struttura. Fin dal primo momento ci siamo sentiti a nostro ag...
u 25. Červenec 2016 od Francesca
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

Wie immer TIP TOP!!

2015-05-08 5
schon mehrfach dort gastiert. Wie immer TOP -
Gastfreundlich - sauber
alles was man braucht
schon mehrfach dort gastiert. Wie immer TOP - Gastfreundlich - sauber alles was man braucht
u 8. Květen 2015 od Graf
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

Bichlerhof

2015-02-27 5
Top Appartments,fehlt wirklich an nichts 5Sterne *****
Top Appartments,fehlt wirklich an nichts 5Sterne *****
u 27. Únor 2015 od Stefano
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

Traumhafter Bauernhofurlaub

2014-08-26 5
Besser kann man sich einen Bauernhofurlaub nicht vorstellen. Für alle ist gesorgt. Die Kinder können sich sehr frei bewegen und haben sehr engen Kontakt zu den Tieren. Das Spielen auf dem Heuboden ist unbezahlbar. Die Gastgeberfamilie ist sehr nett und immer für die Gäste da und veranstaltet einmal in der Woche ein gemeinsames Essen. Die Wohnungen sind sehr neuwertig und gemütlich eingerichtet. Uns hat es an nichts gefehlt. Die Umgebung bietet viele reizvolle Wanderziele.
Wir haben den Urlaub sehr genossen.
Besser kann man sich einen Bauernhofurlaub nicht vorstellen. Für alle ist gesorgt. Die Kinder können sich sehr frei bewegen und haben sehr engen Kontakt zu den Tieren. Das Spielen auf dem Heuboden ist...
u 26. Srpen 2014 od Familie Dschjedzig
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

unser Urlaub vom 25.6.2014 - 02.7. 2014

2014-07-04 5
es war ein schöner Urlaub - wir fühlten uns gut aufgehoben - vielen Dank!!
es war ein schöner Urlaub - wir fühlten uns gut aufgehoben - vielen Dank!!
u 4. Červenec 2014 od Dieter Marggraf
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

Juli/ August 2013

2013-08-27 5
traumhafte Lage mit Weitblick, fantastische Ruhe, exellenter Ausgangspunkt für Unternehmungen in die Umgebung, Schön und praktisch eingerichtete Ferienwohnung mit Milch und Brötchenservice
traumhafte Lage mit Weitblick, fantastische Ruhe, exellenter Ausgangspunkt für Unternehmungen in die Umgebung, Schön und praktisch eingerichtete Ferienwohnung mit Milch und Brötchenservice
u 27. Srpen 2013 od Familie Scheible
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

Urlaub auf dem Bichlerhof

2013-06-05 5
Wir, 2 Erwachsene und 2 Kinder, verbrachten einen 4-tägigen Kurzurlaub auf dem Bichlerhof. Wir konnten ein sehr schönes und platzmäßig sehr großzügiges Appartement mit 2 Schlafräumen und einer Wohnküche beziehen. Alles was sehr sauber und komplett ausgestattet. Die Kinder hatten großen Spaß.
Wir, 2 Erwachsene und 2 Kinder, verbrachten einen 4-tägigen Kurzurlaub auf dem Bichlerhof. Wir konnten ein sehr schönes und platzmäßig sehr großzügiges Appartement mit 2 Schlafräumen und einer Wohnküc...
u 5. Červen 2013 od Graf
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

Sonniger Urlaub

2013-04-08 5
wir haben 6 TAGE WUNDERBAREN ruhigen Urlaub in einer tollen Umgebung erlebt. Die Wohnung könnte ansprechender nicht sein.
Die Anbindung zum Skigebiet ist nicht ganz optimal aber der Hof entschädigt alles auch die paar Kilometer bis ins nächste Dorf.
Wir kommen bestimmt wieder
wir haben 6 TAGE WUNDERBAREN ruhigen Urlaub in einer tollen Umgebung erlebt. Die Wohnung könnte ansprechender nicht sein. Die Anbindung zum Skigebiet ist nicht ganz optimal aber der Hof entschädigt...
u 8. Duben 2013 od Gerhard Märte/Brigitte Sanddorf
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*
Rychlá poptávka Bichlerhof
Ano, posílám tuto pohledávku přímo na vybraný statek a souhlasím s podmínkami pro ochranu osobních údajů.*
* Povinná pole
Statek Bichlerhof v Gais leží v nadmořské výšce 1450 metrů.
Vzdálenost
do centra obce
1 km
k lyžařskému středisku
10 km
k běžecké stopě
17 km
k sáňkařské dráze
1 km
k jezeru s koupáním
7 km
k cyklotrase
10 km
k zastávce
7 km
Naplánovat trasu