X Cookies allow us to provide our services. By using our services, you agree that we may use cookies. Click here for further information.

Bolser

Dovolená na statku v Enneberg 

Bolser  - Enneberg - Pokoje k pronájmu  - DolomitenBolser  - Enneberg - Pokoje k pronájmu  - DolomitenBolser  - Enneberg - Pokoje k pronájmu  - DolomitenBolser  - Enneberg - Pokoje k pronájmu  - DolomitenBolser  - Enneberg - Pokoje k pronájmu  - DolomitenBolser  - Enneberg - Pokoje k pronájmu  - DolomitenBolser  - Enneberg - Pokoje k pronájmu  - DolomitenBolser  - Enneberg - Pokoje k pronájmu  - DolomitenBolser  - Enneberg - Pokoje k pronájmu  - DolomitenBolser  - Enneberg - Pokoje k pronájmu  - Dolomiten
Bolser  - Enneberg - Pokoje k pronájmu  - DolomitenBolser  - Enneberg - Pokoje k pronájmu  - DolomitenBolser  - Enneberg - Pokoje k pronájmu  - DolomitenBolser  - Enneberg - Pokoje k pronájmu  - DolomitenBolser  - Enneberg - Pokoje k pronájmu  - DolomitenBolser  - Enneberg - Pokoje k pronájmu  - DolomitenBolser  - Enneberg - Pokoje k pronájmu  - DolomitenBolser  - Enneberg - Pokoje k pronájmu  - Dolomiten
Bolser
Rodina Egon Trebo
La Pli 18
39030 EnnebergEnneberg
tel. +39 0474 501527
Mobil +39 334 1867738
info@bolser.it www.bolser.it
na upomínkovém lístku
Statek s
chov zvířat
chov zvířat
Vlastní produkty ze statku
mléko, špek, vejce
nabídky
Hosté si mohou brát produkty z domácí zahrádky, možnost zažít běžný den na statku, prohlídky statku, domácí zvířata povolena (po domluvě)
Zvířata na statku
krávy ovce drůbež kočky králíci

Řekněte svůj názor!

Hodnocení musejí být pravdivá a srozumitelně formulovaná. Tým „Roter Hahn“ si vyhrazuje právo smazat hodnocení, která jsou urážlivá, reklamní nebo odporují stanoveným pravidlům.

Pravidla pro psaní hodnocení

Vaše hodnocení

Titulek
*
Komentář
*
1500
volné znaky

Celkový dojem

Celkový dojem*

Detailní hodnocení

Mohli jste vyzkoušet na vlastní kůži život na statku a poznat běžný selský den?*
Jaká byla nabídka vlastních produktů ze statku?*
Jak pohostinná byla rodina na statku?*
Vybavení pokoju k pronájmu/apartmánu*
Venkovní cást & okolí*

uložit fotky

maximální velikost dat 3 MB
Povolné formáty: jpg, gif, bmp
přidat další data

Povinné údaje

Vaše jméno
*
E-Mail
*
dobrovolné uvedení data cesty
S kým jste strávili dovolenou na statku?
Délka pobytu
Vaše obcanství
Váš vek
*Povinná pole
Ohodnotit můj dovolenkový statek

Geweldig

2017-07-13 5
Wij waren in Bolser van 18 juni tot 1 juli 2017. Het was geweldig. Mooie smaakvol ingerichte woning op de bovenste etage. Ruimte genoeg voor ons twee met twee bergschnautsers. Elke dag verse melk en eieren. Vriendelijke en leuke boerin Silvia. Wij hebben er gefietst, gewandeld en genoten van de boerenrust. Winkeltje en restaurant met plaatselijke gerechten in de buurt.
Wij waren in Bolser van 18 juni tot 1 juli 2017. Het was geweldig. Mooie smaakvol ingerichte woning op de bovenste etage. Ruimte genoeg voor ons twee met twee bergschnautsers. Elke dag verse melk en e...
u 13. Červenec 2017 od Reinoud Toonen en Dorith Scholten
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

Leo Derynck - Mia Bruneel (Belgien)

2017-06-27 5
Bolser ist uns sehr gut gefallen. Wir können nichts negatives sagen. Sehr gute Lage um schöne Wanderungen zu machen. Kleines Dorf aber mit Lebensmittelgeschäft. Sehr freundliche Inhaber. Empfehlenswert für Wanderer.
Bolser ist uns sehr gut gefallen. Wir können nichts negatives sagen. Sehr gute Lage um schöne Wanderungen zu machen. Kleines Dorf aber mit Lebensmittelgeschäft. Sehr freundliche Inhaber. Empfehlenswer...
u 27. Červen 2017 od Leo Derynck
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

bellissima esperienza!!!

2016-09-04 4
MASO DOVE POTER SCOPRIRE L''OSPITALITA'' TIPICA DEL SUD TIROLO
MASO DOVE POTER SCOPRIRE L''OSPITALITA'' TIPICA DEL SUD TIROLO
u 4. Září 2016 od CRISTINA OLIVIERI
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

Peccato....

2014-08-16 2
Abbiamo soggiornato dal 26 luglio al 2 agosto 2014. L''appartamento è carino e ben tenuto. Va bene che era un maso, però il pentolame è vecchio tanto che siamo stati costretti a comprare una padella ed un pentolino, in quanto era presente solo un''unica pentola di acciaio, mentre le altre di teflon, erano molto rovinate. Abbiamo anche dovuto comprare una macchinetta per caffè da due tazze, perché quella presente era da almeno 6 tazze. La biancheria da bagno a disposizione era pulita ma un pò troppo usata. il phon era da viaggio. Lo spazio esterno per bambini è ridottissimo ed impraticabile per i più piccini perché in discesa. I giochi per bambini si limitano ad un modestissimo scivolo e a giocattoli rotti. E'' a disposizione dei clienti una lavatrice alla modica cifra di 10 euro a lavaggio!!!! Gli incontri con i proprietari del maso, comunque gentili, sono stati sporadici.
Ci dispiace, perché la location è molto carina e suggestiva.

Il team del „Gallo Rosso“ ha visitato il maso Bolser e aggiunge: : Alcune padelle sono danneggiate e vengono sostituite. Ci sono tre tipi di macchine per caffè, di quali una piccola da due tazze. La biancheria viene rinnovata e cambiata regolarmente. Siccome il maso si trova in montagna alcuni spazi intorno alla casa come il giardino e il parco giochi per bambini sono in discesa. Non abbiamo trovato giocattoli rotti.
Abbiamo soggiornato dal 26 luglio al 2 agosto 2014. L''appartamento è carino e ben tenuto. Va bene che era un maso, però il pentolame è vecchio tanto che siamo stati costretti a comprare una p...
u 16. Srpen 2014 od Francesco Cesarino
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*
Rychlá poptávka Bolser
Ano, posílám tuto pohledávku přímo na vybraný statek a souhlasím s podmínkami pro ochranu osobních údajů.*
Ano, chci pravidelně dostávat newsletter Roter Hahn. Mé údaje nebudou poskytnuty třetí osobě.
* Povinná pole