X Cookies allow us to provide our services. By using our services, you agree that we may use cookies. Click here for further information.
Urlaub auf dem Bauernhof
Olang
Mittermühlbacherhof

Mittermühlbacherhof

Dovolená na statku v Olang 

Mittermühlbacherhof - Geiselsberg  - Olang - Pokoje k pronájmu  - DolomitenMittermühlbacherhof - Geiselsberg  - Olang - Pokoje k pronájmu  - DolomitenMittermühlbacherhof - Geiselsberg  - Olang - Pokoje k pronájmu  - DolomitenMittermühlbacherhof - Geiselsberg  - Olang - Pokoje k pronájmu  - DolomitenMittermühlbacherhof - Geiselsberg  - Olang - Pokoje k pronájmu  - DolomitenMittermühlbacherhof - Geiselsberg  - Olang - Pokoje k pronájmu  - DolomitenMittermühlbacherhof - Geiselsberg  - Olang - Pokoje k pronájmu  - DolomitenMittermühlbacherhof - Geiselsberg  - Olang - Pokoje k pronájmu  - DolomitenMittermühlbacherhof - Geiselsberg  - Olang - Pokoje k pronájmu  - Dolomiten
Mittermühlbacherhof - Geiselsberg  - Olang - Pokoje k pronájmu  - DolomitenMittermühlbacherhof - Geiselsberg  - Olang - Pokoje k pronájmu  - DolomitenMittermühlbacherhof - Geiselsberg  - Olang - Pokoje k pronájmu  - DolomitenMittermühlbacherhof - Geiselsberg  - Olang - Pokoje k pronájmu  - DolomitenMittermühlbacherhof - Geiselsberg  - Olang - Pokoje k pronájmu  - DolomitenMittermühlbacherhof - Geiselsberg  - Olang - Pokoje k pronájmu  - DolomitenMittermühlbacherhof - Geiselsberg  - Olang - Pokoje k pronájmu  - DolomitenMittermühlbacherhof - Geiselsberg  - Olang - Pokoje k pronájmu  - Dolomiten
Mittermühlbacherhof
Rodina Klaus Jud
Gassl 2/A
39030 Olang / GeiselsbergOlang / Geiselsberg
tel. +39 0474 498510
info@mittermuehlbacherhof.com www.mittermuehlbache...
na upomínkovém lístku
Statek s
chov zvířat
chov zvířat
Vlastní produkty ze statku
máslo, vejce, ovocné marmelády, šťávy
nabídky
snídaně, Hosté si mohou brát produkty z domácí zahrádky, možnost zažít běžný den na statku, prohlídky statku, pečivový servis, domácí zvířata povolena (po domluvě)
Zvířata na statku
krávy kozy drůbež kočky králíci

Reknete svuj názor!

Hodnocení musí odpovídat skutecnosti a musí být srozumitelne formulované. Roterhahn.it si vyhrazuje možnost smazat hodnocení, která jsou urážlivá, pripomínají reklamu anebo jsou v rozporu s našimi pravidly.

Pravidla pro psaní hodnocení

Vaše hodnocení

Titulek
*
Komentář
*
1500
volné znaky

Celkový dojem

Celkový dojem*

Detailní hodnocení

Mohli jste vyzkoušet na vlastní kůži život na statku a poznat běžný selský den?*
Jaká byla nabídka vlastních produktů ze statku?*
Jak pohostinná byla rodina na statku?*
Vybavení pokoju k pronájmu/apartmánu*
Venkovní cást & okolí*

uložit fotky

maximální velikost dat 3 MB
povolné formáty: jpg, gif, bmp
přidat další data

povinné údaje

Vaše jméno
*
E-Mail
*
dobrovolné uvedení data cesty
S kým jste strávili dovolenou na statku?
Délka pobytu
Vaše obcanství
Váš vek
*Povinná pole
Ohodnotit můj dovolenkový statek

Urlaub auf dem Mittermühlbacherhof

2016-01-07 5
Wir haben im September 2015 eine wunderschöne Urlaubswoche auf dem Hof verbringen dürfen.
Es ist eine sehr schön liebevoll eingerichtete Ferienwohnung in einer ruhigen Wohnlage, die trotzdem sehr zentral liegt, um in der näheren Umgebung vieles zu erkunden.
Die Gastfreundlichkeit und der Service von Brötchen und Hofprodukten ist super und man fühlt sich einfach wohl.
Wir hoffen, das wir noch öfters hier Urlaub machen können.
Wir haben im September 2015 eine wunderschöne Urlaubswoche auf dem Hof verbringen dürfen. Es ist eine sehr schön liebevoll eingerichtete Ferienwohnung in einer ruhigen Wohnlage, die trotzdem sehr ze...
u 7. Leden 2016 od Fam. Schön
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

Ferien auf dem Mittermühlbacherhof

2015-07-02 4
Wir durften einen wunderschönen Urlaub bei Fam. Jud erleben wir waren mit allem sehr zufrieden und werden dort wieder mal Urlaub machen.
Wir durften einen wunderschönen Urlaub bei Fam. Jud erleben wir waren mit allem sehr zufrieden und werden dort wieder mal Urlaub machen.
u 2. Červenec 2015 od Wagner Manfred und Brigitte Hilsenbek
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

Hofbewertung von Familie Ullmann

2015-06-06 5
Es war ein sehr schöner, erholsamer Urlaub :)
Es war ein sehr schöner, erholsamer Urlaub :)
u 6. Červen 2015 od Ines Ullmann
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

Hofbewertung von Thomas Geltl

2015-05-19 5
Hallo Familie Jud,

wir hatten einen sehr schönen Skiurlaub bei Ihnen auf dem Mittermühlbacherhof.
Hallo Familie Jud, wir hatten einen sehr schönen Skiurlaub bei Ihnen auf dem Mittermühlbacherhof.
u 19. Květen 2015 od Thomas Geltl
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

Ein pefektes Urlaubsquartier

2015-03-15 5
Unsere Familie verbrachte schon mehrere Winterurlaube auf dem Mittermühlbacherhof. Immer wieder fahren wir sehr gern dorthin und genießen die große Freundlichkeit der Gastgeber, die Zweckmäßikeit und ausgezeichnete Sauberkeit der Ferienwohnung sowie die wunderbare Lage im Pustertal. Im Winter schätzen wir ganz besonders die Nähe zur Olangbahn, die man zu Fuß in wenigen Minuten erreichen kann. In diesem Jahr werden wir auch im Sommer eine Woche bei Familie Jud verbringen, um den Kronplatz und die wunderschöne Umgebung zu erwandern. Wir freuen uns darauf, von unserem Urlaubsquartier aus mit dem Auto noch mehr von Südtirol kennenzulernen, das für uns zu den schönsten Urlaubszielen in Europa gehört. Den Mittermühlbacherhof können wir für Familienurlaube bestens empfehlen und werden dort hoffentlich noch oft zu Gast sein.

Familie Wiedemann aus Leipzig
Unsere Familie verbrachte schon mehrere Winterurlaube auf dem Mittermühlbacherhof. Immer wieder fahren wir sehr gern dorthin und genießen die große Freundlichkeit der Gastgeber, die Zweckmäßikeit und ...
u 15. Březen 2015 od Matthias Wiedemann
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

Urlaub für die ganze Familie

2015-02-06 5
Die Ferienwohnung ist sehr gepflegt und die Gastfamilie sehr freundlich und zuvorkommend. Perfekter Brötchenservice. Die hofeigenen Produkte sind sehr lecker. Die Lage ist angenehm ruhig und die Talstation Gassl ist auch zu Fuß in nur 5-10 Minuten zu erreichen. Wir fühlten uns hier sehr wohl und kommen gerne wieder! Wir freuen uns schon auf den nächsten Urlaub!
Die Ferienwohnung ist sehr gepflegt und die Gastfamilie sehr freundlich und zuvorkommend. Perfekter Brötchenservice. Die hofeigenen Produkte sind sehr lecker. Die Lage ist angenehm ruhig und die Talst...
u 6. Únor 2015 od Guido Spohn
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*
Rychlá poptávka Mittermühlbacherhof
Ano, posílám tuto pohledávku přímo na vybraný statek a souhlasím s podmínkami pro ochranu osobních údajů.*
* Povinná pole
Statek Mittermühlbacherhof v Geiselsberg (Olang) leží v nadmořské výšce 1100 metrů.
Vzdálenost
do centra obce
1,2 km
k lyžařskému středisku
0,8 km
k běžecké stopě
1,2 km
k sáňkařské dráze
1,4 km
k cyklotrase
0 km
k zastávce
1,2 km
Naplánovat trasu