X Cookies allow us to provide our services. By using our services, you agree that we may use cookies. Click here for further information.

Prackfolerhof

Dovolená na statku v Völs am Schlern 

Prackfolerhof  - Völs am Schlern - Pokoje k pronájmu  - DolomitenPrackfolerhof  - Völs am Schlern - Pokoje k pronájmu  - DolomitenPrackfolerhof  - Völs am Schlern - Pokoje k pronájmu  - DolomitenPrackfolerhof  - Völs am Schlern - Pokoje k pronájmu  - DolomitenPrackfolerhof  - Völs am Schlern - Pokoje k pronájmu  - DolomitenPrackfolerhof  - Völs am Schlern - Pokoje k pronájmu  - DolomitenPrackfolerhof  - Völs am Schlern - Pokoje k pronájmu  - DolomitenPrackfolerhof  - Völs am Schlern - Pokoje k pronájmu  - DolomitenPrackfolerhof  - Völs am Schlern - Pokoje k pronájmu  - DolomitenPrackfolerhof  - Völs am Schlern - Pokoje k pronájmu  - Dolomiten
Prackfolerhof  - Völs am Schlern - Pokoje k pronájmu  - DolomitenPrackfolerhof  - Völs am Schlern - Pokoje k pronájmu  - DolomitenPrackfolerhof  - Völs am Schlern - Pokoje k pronájmu  - DolomitenPrackfolerhof  - Völs am Schlern - Pokoje k pronájmu  - DolomitenPrackfolerhof  - Völs am Schlern - Pokoje k pronájmu  - DolomitenPrackfolerhof  - Völs am Schlern - Pokoje k pronájmu  - DolomitenPrackfolerhof  - Völs am Schlern - Pokoje k pronájmu  - DolomitenPrackfolerhof  - Völs am Schlern - Pokoje k pronájmu  - DolomitenPrackfolerhof  - Völs am Schlern - Pokoje k pronájmu  - Dolomiten
Prackfolerhof
Rodina Patrick Planer
Unteraicha 10
39050 Völs am SchlernVöls am Schlern
tel. +39 0471 601532
Mobil +39 349 7816176
fax +39 0471 640507
info@prackfolerhof.it www.prackfolerhof.it
na upomínkovém lístku
Statek s
pěstování ovoce
pěstování ovoce
vinařství
vinařství
Pěstování ovoce
Pěstování ovoce
Pěstování bobulovitého ovoce
Vlastní produkty ze statku
vejce, ovocné marmelády, šťávy, víno
nabídky
snídaně, kulinářské večery, bylinková zahrada, možnost zažít běžný den na statku, selská prodejna s výstavou domácích umělců, prohlídky statku, turistika s průvodcem, pěšinka po rozmanitosti druhů, výuka nordic walkingu, bezplatné půjčování jízdních kol, pečivový servis, domácí zvířata povolena (po domluvě)
Zvířata na statku
drůbež psi kočky

Řekněte svůj názor!

Hodnocení musí odpovídat skutečnosti a musí být srozumitelně formulované. Roterhahn.it si vyhrazuje možnost smazat hodnocení, která jsou urážlivá, připomínají reklamu anebo jsou v rozporu s našimi pravidly.

Pravidla pro psaní hodnocení

Vaše hodnocení

Titulek
*
Komentář
*
1500
volné znaky

Celkový dojem

Celkový dojem*

Detailní hodnocení

Mohli jste vyzkoušet na vlastní kůži život na statku a poznat běžný selský den?*
Jaká byla nabídka vlastních produktů ze statku?*
Jak pohostinná byla rodina na statku?*
Vybavení pokoju k pronájmu/apartmánu*
Venkovní cást & okolí*

uložit fotky

maximální velikost dat 3 MB
povolné formáty: jpg, gif, bmp
přidat další data

povinné údaje

Vaše jméno
*
E-Mail
*
dobrovolné uvedení data cesty
S kým jste strávili dovolenou na statku?
Délka pobytu
Vaše obcanství
Váš vek
*Povinná pole
Ohodnotit můj dovolenkový statek

das ist mal Erholung und das bei der besten Familie in Tirol ; )

2016-06-19 5
Alles super und immer wieder gerne. Tolle Lage , tolle Aussicht . Wir kommen schon 4 Jahre und haben beide Höfe bewohnt. Wie sind sehr zufrieden. Wir freuen uns auch wieder auf dieses Jahr .
Gruß Ralf und Beate , Haan
Alles super und immer wieder gerne. Tolle Lage , tolle Aussicht . Wir kommen schon 4 Jahre und haben beide Höfe bewohnt. Wie sind sehr zufrieden. Wir freuen uns auch wieder auf dieses Jahr . Gruß Ra...
u 19. Červen 2016 od Ralf Niecke
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

Erholung pur!

2016-05-31 5
Wir haben zweimal bei der Familie Planer Urlaub gemacht. Einmal im Schlosshof und einmal im Prackfolerhof. Wir waren sowohl mit der Ausstattung als auch der Lage der beiden Ferienwohnung rundum zufrieden. Dazu kommt die umsichtige Betreuung der Familie Planer, die ohne Aufdringlichkeit jeden Wunsch zu erfüllen sucht. Absolut empfehlenswert!
Wir haben zweimal bei der Familie Planer Urlaub gemacht. Einmal im Schlosshof und einmal im Prackfolerhof. Wir waren sowohl mit der Ausstattung als auch der Lage der beiden Ferienwohnung rundum zufrie...
u 31. Květen 2016 od Alfred Eschwé
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

Fantastiche vakantiewoning

2016-05-29 5
Voor ons is de Prackfolerhof echte vakantie. Prachtige boerderij, mooie appartementen, goed zeer gastvrij gastgezin en een mooie omgeving. Echt een aanrader !
Voor ons is de Prackfolerhof echte vakantie. Prachtige boerderij, mooie appartementen, goed zeer gastvrij gastgezin en een mooie omgeving. Echt een aanrader !
u 29. Květen 2016 od Edith en Bert Achten
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

Immer wieder richtig schön

2016-05-27 5
Wir sind schon sehr oft hier gewesen und freuen uns jedes Mal wieder; ist schon fast eine zweite Heimat.
Der Ferienhof liegt schön ruhig am Ende einer Straße, so dass unsere Tochter ohne Sorge den ganzen Tag auf dem Hof rumtollen kann. Die Ferienwohnung ist top gepflegt und sehr gut ausgestattet. Der Ausblick ist traumhaft. Wir fühlen uns bei Familie Planer immer freundlich aufgenommen und freuen uns schon auf den nächsten Urlaub!
Wir sind schon sehr oft hier gewesen und freuen uns jedes Mal wieder; ist schon fast eine zweite Heimat. Der Ferienhof liegt schön ruhig am Ende einer Straße, so dass unsere Tochter ohne Sorge den g...
u 27. Květen 2016 od Clara, Barbi und Stefan
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

Sehr schöner und moderner Hof

2016-05-27 5
Hervorzuheben ist die überaus große Gastfreundschaft und die sehr schönen Zimmer. Seiser Alm und viele andere lohnende Ausflugziele ganz in der Nähe.
Hervorzuheben ist die überaus große Gastfreundschaft und die sehr schönen Zimmer. Seiser Alm und viele andere lohnende Ausflugziele ganz in der Nähe.
u 27. Květen 2016 od Werner Bieske
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

HOFBEWERTUNG

2016-05-27 5
SEHR SCHÖN UND SEHR LIEBE UND NETTE FAMILIE
SEHR SCHÖN UND SEHR LIEBE UND NETTE FAMILIE
u 27. Květen 2016 od MARTINA UND KURT DITTRICH
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

Really great location and comfortable

2016-05-27 5
This is a location you can only dream of. In the middle of majestic mountains and surrounded by vineyards. Tranquil, very friendly and comfortable.
This is a location you can only dream of. In the middle of majestic mountains and surrounded by vineyards. Tranquil, very friendly and comfortable.
u 27. Květen 2016 od Bart van Gerven
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

Wiederholungstäter

2016-05-27 4
Die unkomplizierte, offene Art von Petra Planer gepaart mit Improvistionsbereitschaft führt uns auch dieses Jahr wieder nach Südtirol!
Wir fühlen uns gut aufgehoben.
Die unkomplizierte, offene Art von Petra Planer gepaart mit Improvistionsbereitschaft führt uns auch dieses Jahr wieder nach Südtirol! Wir fühlen uns gut aufgehoben.
u 27. Květen 2016 od Ralph Zecher
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

Erholung pur

2016-05-27 5
Wer die Erholung sucht ist hier genau an der richtigen Adresse. Wir fahren schon seit Jahren dort hin und es fehlt uns an nichts. Das ist auch der Grund das wir erneut dort unseren Urlaub dort verbringen.
Fernab von lauten Straßen oder animierten Programmen können sie sich von den Wandertouren erholen. In unmittelbarer Umgebung findet man verschiedenen Einkehrmöglichkeiten um "Süd-Tirol" kulinarisch probieren zu können. Wanderrouten gibt es in vielen Variationen, leicht und kurz oder anspruchsvoll und zeitintensiv. Startpunkte entweder ab Hof oder in wenigen Autominuten. Mit dem Auto ist man in weniger als eine halbe Stunde auf der schönen Seiser-Alm die einem alles bietet was zu einem Wanderurlaub gehört.
Für uns gibt es nicht auszusetzen.
Wer die Erholung sucht ist hier genau an der richtigen Adresse. Wir fahren schon seit Jahren dort hin und es fehlt uns an nichts. Das ist auch der Grund das wir erneut dort unseren Urlaub dort verbrin...
u 27. Květen 2016 od Andy Giowanowicz
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

un posto meraviglioso

2016-05-27 5
un posto meraviglioso,una vista stupenda e la padrona di casa petra é molto amichevole, gli appartamenti molto accolgliente - ben attrezati - grazie di tutto! Ale
un posto meraviglioso,una vista stupenda e la padrona di casa petra é molto amichevole, gli appartamenti molto accolgliente - ben attrezati - grazie di tutto! Ale
u 27. Květen 2016 od Alessandro Romagnoli
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*
Rychlá poptávka Prackfolerhof
Ano, posílám tuto pohledávku přímo na vybraný statek a souhlasím s podmínkami pro ochranu osobních údajů.*
* Povinná pole
Statek Prackfolerhof v Völs am Schlern leží v nadmořské výšce 600 metrů.
Vzdálenost
do centra obce
2,5 km
k zastávce
1 km
Naplánovat trasu