X Cookies allow us to provide our services. By using our services, you agree that we may use cookies. Click here for further information.

Tubla

Dovolená na statku v Wolkenstein 

Tubla  - Wolkenstein - Pokoje k pronájmu  - DolomitenTubla  - Wolkenstein - Pokoje k pronájmu  - DolomitenTubla  - Wolkenstein - Pokoje k pronájmu  - DolomitenTubla  - Wolkenstein - Pokoje k pronájmu  - DolomitenTubla  - Wolkenstein - Pokoje k pronájmu  - Dolomiten
Tubla  - Wolkenstein - Pokoje k pronájmu  - DolomitenTubla  - Wolkenstein - Pokoje k pronájmu  - DolomitenTubla  - Wolkenstein - Pokoje k pronájmu  - DolomitenTubla  - Wolkenstein - Pokoje k pronájmu  - Dolomiten
Tubla
Rodina Heinrich Comploi
Daunei-Str. 100
39048 WolkensteinWolkenstein
tel. +39 0471 795360
fax +39 0471 795360
tubla@rolmail.net www.tubla.it
na upomínkovém lístku
Statek s
chov zvířat
chov zvířat
Vlastní produkty ze statku
mléko, vejce
nabídky
snídaně, možnost zažít běžný den na statku, prohlídky statku, naše vlastní horská pastvina, túry na sněžnicích s průvodcem, zimní turistika s průvodcem, pečivový servis, domácí zvířata povolena (po domluvě)
Zvířata na statku
krávy drůbež kočky

Řekněte svůj názor!

Hodnocení musí odpovídat skutečnosti a musí být srozumitelně formulované. Roterhahn.it si vyhrazuje možnost smazat hodnocení, která jsou urážlivá, připomínají reklamu anebo jsou v rozporu s našimi pravidly.

Pravidla pro psaní hodnocení

Vaše hodnocení

Titulek
*
Komentář
*
1500
volné znaky

Celkový dojem

Celkový dojem*

Detailní hodnocení

Mohli jste vyzkoušet na vlastní kůži život na statku a poznat běžný selský den?*
Jaká byla nabídka vlastních produktů ze statku?*
Jak pohostinná byla rodina na statku?*
Vybavení pokoju k pronájmu/apartmánu*
Venkovní cást & okolí*

uložit fotky

maximální velikost dat 3 MB
povolné formáty: jpg, gif, bmp
přidat další data

povinné údaje

Vaše jméno
*
E-Mail
*
dobrovolné uvedení data cesty
S kým jste strávili dovolenou na statku?
Délka pobytu
Vaše obcanství
Váš vek
*Povinná pole
Ohodnotit můj dovolenkový statek

Goldener Herbst auf dem Tubla-Hof

2016-10-13 5
5 sehr schöne Tage bei freundlichen Gastgebern verbracht, die geduldig
unsere vielen Fragen nach Land und Leuten beantwortet haben !!!
5 sehr schöne Tage bei freundlichen Gastgebern verbracht, die geduldig unsere vielen Fragen nach Land und Leuten beantwortet haben !!!
u 13. Říjen 2016 od Karin Merkel
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

UN PARADISO NEL VERDE

2016-08-18 5
CAMERA PULITA, COLAZIONE ABBONDANTE. LA SIGNORA ANNAMARIA E IL MARITO SONO MOLTO GENTILI E DISPONIBILI
CAMERA PULITA, COLAZIONE ABBONDANTE. LA SIGNORA ANNAMARIA E IL MARITO SONO MOLTO GENTILI E DISPONIBILI
u 18. Srpen 2016 od ELENA CAVALLI
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

Sci in Val Gardena

2015-02-06 5
La famiglia è molto gentile.

L''agriturismo è rilassante.
La famiglia è molto gentile. L''agriturismo è rilassante.
u 6. Únor 2015 od Eric
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

super accogliente!

2015-01-05 5
Abbiamo soggiornato in una delle camere di questo agriturismo nella settimana a cavallo di Capodanno (27 dic- 3 gen). La camera, pulita e spaziosa, dispone di un ampio poggiolo che si affacciava sulla montagna circostante e sul paese di Selva. La colazione è abbondante. I proprietari sono veramente molto gentili e ospitali, sempre disponibili a dare consigli su percorsi da seguire, camminate da fare ecc. Veramente un ottimo posto. Probabilmente è anche un buon punto di partenza per le camminate estive. Spettacolare è la possibilità di incontrare dei cerbiatti o delle lepri che attraversano la strada di notte.
Abbiamo soggiornato in una delle camere di questo agriturismo nella settimana a cavallo di Capodanno (27 dic- 3 gen). La camera, pulita e spaziosa, dispone di un ampio poggiolo che si affacciava sulla...
u 5. Leden 2015 od Camilla Begnoni
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

Toller Hof - super Ausblick

2014-11-16 5
Nach mehreren Besuchen, können wir sagen, wir kommen gerne wieder !!!
Nach mehreren Besuchen, können wir sagen, wir kommen gerne wieder !!!
u 16. Listopad 2014 od Jens
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

Kurzurlaub

2014-10-21 5
Ich möchte ausdrücklich erwähnen das wirklich alles gepasst hat!! Ich komme durch meine Motorradtouren sehr viel rum, aber so was nettes usw...hab ich noch nie erlebt-und es wird sicherlich nicht das letzte mal gewesen sein das ich bei der freundlichen Familie Comploi vorbeischaue!!!
Ich möchte ausdrücklich erwähnen das wirklich alles gepasst hat!! Ich komme durch meine Motorradtouren sehr viel rum, aber so was nettes usw...hab ich noch nie erlebt-und es wird sicherlich nicht das ...
u 21. Říjen 2014 od Brandl Markus
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

cornice incantevole

2014-07-29 3
La famiglia è gentile e disponibile, la location è stupenda.
La famiglia è gentile e disponibile, la location è stupenda.
u 29. Červenec 2014 od lucilla
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

Erholung pur bei netten Menschen

2014-07-22 5
Immer wieder ein schönes Erlebnis mitten in den Bergen zu wohnen und sich Erholen bei wirklich netten Gastgebern, wo man sich gleich wohlfühlt, wenn man den Berg hinauf kommt. Morgens bei herrlichem Bergblick das Frühstück genießen und dann ab und die herrliche Natur genießen. Idealer Ausgangspunkt für viele Wanderungen, so das man nicht unbedingt mit dem Auto wohin fahren muss. Alles dort ist wirklich Beeindruckend, der morgendliche Blick nach dem Aufwachen direkt zur Sella, die freundliche Hausherrin, die Morgens das leckere Frühstück bereitet, die lustige Musik, die Abend läuft wenn der Hausherr im Stall ist, alles ist ein Stück wie wenn man nach Hause kommt, ich kann diesen Hof nur Empfehlen für alle die Naturliebhaber sind. Ich hoffe wir kommen nächstes Jahr wieder.
Immer wieder ein schönes Erlebnis mitten in den Bergen zu wohnen und sich Erholen bei wirklich netten Gastgebern, wo man sich gleich wohlfühlt, wenn man den Berg hinauf kommt. Morgens bei herrlichem B...
u 22. Červenec 2014 od Brigitte Otte
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

Ottimo agriturismo per una settimana in completo relax

2014-04-24 5
Il maso é un angolo di paradiso si soggiorna benissimo sia nei suoi appartamenti che nelle sue camere. Ho fatto entrambe le esperienze e sono stata sempre benissimo. Ho nostalgia e non vedo l''ora di tornare.
Il maso é un angolo di paradiso si soggiorna benissimo sia nei suoi appartamenti che nelle sue camere. Ho fatto entrambe le esperienze e sono stata sempre benissimo. Ho nostalgia e non vedo l''...
u 24. Duben 2014 od Paola Frontalini
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

Hoch oben über Wolkenstein

2013-09-11 5
absolut empfelenswert

wir kommen wieder
absolut empfelenswert wir kommen wieder
u 11. Září 2013 od hans klodt
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*
Rychlá poptávka Tubla
Ano, posílám tuto pohledávku přímo na vybraný statek a souhlasím s podmínkami pro ochranu osobních údajů.*
* Povinná pole
Statek Tubla v Wolkenstein leží v nadmořské výšce 1700 metrů.
Vzdálenost
do centra obce
2,5 km
k lyžařskému středisku
2,5 km
k běžecké stopě
2,5 km
k sáňkařské dráze
8 km
k jezeru s koupáním
18 km
k cyklotrase
2,5 km
k zastávce
2,5 km
Naplánovat trasu