X Cookies allow us to provide our services. By using our services, you agree that we may use cookies. Click here for further information.

Zangerlehof

Dovolená na statku v Mals 

Zangerlehof  - Mals - Pokoje k pronájmu  - VinschgauZangerlehof  - Mals - Pokoje k pronájmu  - VinschgauZangerlehof  - Mals - Pokoje k pronájmu  - VinschgauZangerlehof  - Mals - Pokoje k pronájmu  - VinschgauZangerlehof  - Mals - Pokoje k pronájmu  - VinschgauZangerlehof  - Mals - Pokoje k pronájmu  - VinschgauZangerlehof  - Mals - Pokoje k pronájmu  - Vinschgau
Zangerlehof  - Mals - Pokoje k pronájmu  - VinschgauZangerlehof  - Mals - Pokoje k pronájmu  - VinschgauZangerlehof  - Mals - Pokoje k pronájmu  - VinschgauZangerlehof  - Mals - Pokoje k pronájmu  - VinschgauZangerlehof  - Mals - Pokoje k pronájmu  - VinschgauZangerlehof  - Mals - Pokoje k pronájmu  - Vinschgau
Zangerlehof
Rodina Michael Moriggl
Schlinig 24/A
39024 MalsMals
tel. +39 340 3686398
zangerlehof@gmail.com www.zangerlehof.it
na upomínkovém lístku
Statek s
chov zvířat
chov zvířat
Vlastní produkty ze statku
mléko, sýry, vejce
nabídky
snídaňový košík, možnost zažít běžný den na statku, Učitel běhu na lyžích přímo v domě, pečivový servis
Zvířata na statku
krávy prasata kozy drůbež kočky

Řekněte svůj názor!

Hodnocení musí odpovídat skutečnosti a musí být srozumitelně formulované. Roterhahn.it si vyhrazuje možnost smazat hodnocení, která jsou urážlivá, připomínají reklamu anebo jsou v rozporu s našimi pravidly.

Pravidla pro psaní hodnocení

Vaše hodnocení

Titulek
*
Komentář
*
1500
volné znaky

Celkový dojem

Celkový dojem*

Detailní hodnocení

Mohli jste vyzkoušet na vlastní kůži život na statku a poznat běžný selský den?*
Jaká byla nabídka vlastních produktů ze statku?*
Jak pohostinná byla rodina na statku?*
Vybavení pokoju k pronájmu/apartmánu*
Venkovní cást & okolí*

uložit fotky

maximální velikost dat 3 MB
povolné formáty: jpg, gif, bmp
přidat další data

povinné údaje

Vaše jméno
*
E-Mail
*
dobrovolné uvedení data cesty
S kým jste strávili dovolenou na statku?
Délka pobytu
Vaše obcanství
Váš vek
*Povinná pole
Ohodnotit můj dovolenkový statek

Sehr nette Gastgeber und Ferienwohnung zum Wohlfühlen

2016-09-12 5
Dies war unser erster Urlaub auf dem Bauernhof. Wir würden dies jederzeit auf dem Zangerlehof wiederholen. Rundum stimmiger Urlaub.
Vielen Dank für die Herzlichkeit liebe Maria und Michael.
Dies war unser erster Urlaub auf dem Bauernhof. Wir würden dies jederzeit auf dem Zangerlehof wiederholen. Rundum stimmiger Urlaub. Vielen Dank für die Herzlichkeit liebe Maria und Michael.
u 12. Září 2016 od Familie Kienberger
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

Super liebe Familie Moriggl

2016-09-05 5
Waren diesen Sommer im August für eine Woche im Bauernhof Zangerlehof bei Familie Moriggl . Was soll ich sagen alles einfach Top. Die Wohnung Sesvanna absolut liebevoll eingerichtet auch das restliche Erscheinungsbild des Hofes oder des Hauses bis zum kleinsten Detail einfach nur schön. Auch der Frühstückskorb mit den Hofeigenen Produkten sehr hochwertig und geschmacklich Top.Meine Kinder und Wir haben uns super wohl gefühlt bei Michael,Maria ,den Kindern und natürlich auch den Großeltern.Haben gleich wieder für das nächste Jahr gebucht.Ganz liebe Grüße Andrea, Jochen ,Jacqueline und Louis
Waren diesen Sommer im August für eine Woche im Bauernhof Zangerlehof bei Familie Moriggl . Was soll ich sagen alles einfach Top. Die Wohnung Sesvanna absolut liebevoll eingerichtet auch das restliche...
u 5. Září 2016 od Andrea Scharli-Walter
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

Besser geht es eigentlich nicht...

2016-09-04 5
Wir waren im August 2016 für 2 Wochen im Zangerlehof.

Toll eingerichtete Wohnungen (wir haben die Piz Sesvenna bewohnt, drei (!) Blakons, der Hammer) und es hat an nichts gefehlt. Sehr hochwertig eingerichtet, auch die "Füllung" der Küchenschränke super, WMF-Töpfe und Pfanne, Gläser, Teller, Schüsseln, Besteck für alle Zwecke, die erste Ferienwohnung meines Lebens mit einem wirklich scharffen Messer zum Kochen etc., ... alles bestens!!!

Die jungen Bauersleute Maria und Michael sind superlieb, unser Sohnemann (3 J.) hätte Maria wahrscheinlich sofort geheiratet :-)!

Jeden Abend geht es in den Stall zum Melken, Ausmisten, Hühnerfüttern usw., Mithilfe von Klein und Groß ist gerne genommen.

Jeden Morgen gibt es auf Wunsch einen Brötchenkorb, dort kann man auch andere Leckereien wie Marmelade, Speck, Käse, Milch, Eier, Kaminwurzen (alles hasugemacht) und Butter aus der Sennerei Burgeis mit hineinbestellen.

Im kleinen Kräuter- und Nutzgarten am Haus kann man sich Kräuter und Salat holen...im Keller stehen Getränke für jeden Geschmack, man bedient sich selbst und zahlt am Ende, Preise mehr als fair.

Einziger (kleiner) Wehmutstropfen: Ausflüge aus dem Schliniger Tal hinaus beginnen und enden mit einem kleinen Serpentinengekurve hinter nach bzw. herauf von Burgeis an der Reschenstraße. hier muss man immer 10 Minuten einplanen. Da ich aber gerne Kurven fahre, war das zumindest für mich eher Freude als Last :-)

Wir kommen wieder, ganz sicher!!!
Wir waren im August 2016 für 2 Wochen im Zangerlehof. Toll eingerichtete Wohnungen (wir haben die Piz Sesvenna bewohnt, drei (!) Blakons, der Hammer) und es hat an nichts gefehlt. Sehr hochwertig...
u 4. Září 2016 od Micha Laufer
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

Evakantie op de zangerlehof,

2015-09-18 5
Wij de Fam. Breugelmans zijn eind aug begin sept 2015 10 dagen daar geweest.
Een mooie boerderij met uitstekende app. Vooral badkamer en slaapkamer tip top in orde. Ook de keuken incl vaatwasser prima in orde.
Mooie materialen gebruikt. Verhouding prijs en uitvoering dik in orde.
Plaats in de garage was top! Mensen zelf ondanks hun drukke bezigheid op boerderij zeer vriendelijk en behulpzaam. Mooi wandelgebied en schitterende natuur. In omgeving veel te zien en te ontdekken.
Enig puntje van onze kant, in de zithoek bij tv zou een gewone fauteuil en een tafeltje welkom zijn.
Goede service, brood,kaas, melk,eieren en frisdrank, bier en wijn onder handbereik.
Wat ons betreft een app met 3 bloemen, zeker waard!
Een teruggaan wordt zeker overwogen.
Wij de Fam. Breugelmans zijn eind aug begin sept 2015 10 dagen daar geweest. Een mooie boerderij met uitstekende app. Vooral badkamer en slaapkamer tip top in orde. Ook de keuken incl vaatwasser pri...
u 18. Září 2015 od R. Breugelmans
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

Wunderschöne Wohnung und sehr nette Gastgeber

2015-06-21 5
Wir hatten wunderschöne Tage im Zangerlehof in Schlinig. Die Wohnung ist traumhaft, modern und qualitativ hochwertig eingerichtet und es fehlt an nichts. Morgens gibt es einen Frühstückskorb mit hofeigenen Produkten. Die Gastgeber sind ausgesprochen nett und man fühlt sich wie zu Hause. Weiter so und viel Erfolg!! Wir kommen gerne wieder einmal.
Wir hatten wunderschöne Tage im Zangerlehof in Schlinig. Die Wohnung ist traumhaft, modern und qualitativ hochwertig eingerichtet und es fehlt an nichts. Morgens gibt es einen Frühstückskorb mit hofei...
u 21. Červen 2015 od Dani und Marie
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*
Rychlá poptávka Zangerlehof
Ano, posílám tuto pohledávku přímo na vybraný statek a souhlasím s podmínkami pro ochranu osobních údajů.*
* Povinná pole
Statek Zangerlehof v Mals leží v nadmořské výšce 1730 metrů.
Vzdálenost
do centra obce
100 m
k lyžařskému středisku
3 km
k běžecké stopě
100 m
k sáňkařské dráze
100 m
Naplánovat trasu