X Cookies allow us to provide our services. By using our services, you agree that we may use cookies. Click here for further information.
Home
Kvalitní produkty
Novinky v kvalitních produktech
Kulinářské zážitky na kyselo

Kulinářské zážitky na kyselo

Neupravovaný ocet z Jižního Tyrolska

Octové speciality z domácích plodů a bylin
Ocet je jednou z nejstarších a nejosvědčenějších potravin lidstva. Od té doby, co se kvalitativní nároky moderního konzumenta posunuly hodně nahoru, je nutné vyrábět a nabízet jen ty nejlepší produkty.

Koupit přírodní a neupravovaný jablečný ocet však není tak jednoduché. Velké firmy často používají koncentráty, ve kterých se už nevyskytují látky z čerstvého ovoce. Dobrý jablečný ocet se získává z čerstvých a zcela dozrálých plodů a stáčí se s přírodním zákalem. Uchovává si díky tomu minerální soli, vitamíny a výživné látky a jen tak lze využít jeho pozitivní účinek na zdraví.

Všechny octy, které nesou pečeť kvality „Roter Hahn“ a pocházejí z jihotyrolského statku, tyto požadavky splňují.
Existuje čistý jablečný ocet nebo ocet s přídavkem bylin, jako jsou pelyněk, bazalka nebo kopr, které jeho chuť zjemňují. Do octa se přidávají také zdejší plody - hrozny, meruňky, jahody nebo hrušky. Jen kvalitní ovoce, nejlepší vína a nejjemnější byliny se objevují v octech značky „Roter Hahn“ .

Jablečný ocet - zdraví z přírody
Ocet se vyznačuje svým mnohostranným využitím: potravina, léčivo, čistidlo... a také stále častěji jako lahůdka. Čerstvý, nefiltrovaný jablečný ocet obsahuje vedle velkého množství stopových prvků také velkou dávku draslíku, a proto může v lidském organizmu nastartovat celou řadu léčivých procesů.
Octové speciality z domácích plodů a bylin míří stále častěji do našeho jídelníčku. V kuchyni nabízí zcela nové možnosti.
Ocet se používá se ke zjemnění čerstvých salátů nebo jako koření pro předkrmy a hlavní jídla. Spojení s nejjemnějšími octy je chuťovým zážitkem.

Vyzkoušejte vznešené produkty z octa od „Roter Hahn“ .

> Hledání selských produktů z Jižního Tyrolska