X Cookies allow us to provide our services. By using our services, you agree that we may use cookies. Click here for further information.

Frötscherhof

Kvalitní produkty ze statku v Brixen 

Frötscherhof - St. Andrä  - Brixen - Pokoje k pronájmu  - EisacktalFrötscherhof - St. Andrä  - Brixen - Pokoje k pronájmu  - EisacktalFrötscherhof - St. Andrä  - Brixen - Pokoje k pronájmu  - EisacktalFrötscherhof - St. Andrä  - Brixen - Pokoje k pronájmu  - EisacktalFrötscherhof - St. Andrä  - Brixen - Pokoje k pronájmu  - EisacktalFrötscherhof - St. Andrä  - Brixen - Pokoje k pronájmu  - EisacktalFrötscherhof - St. Andrä  - Brixen - Pokoje k pronájmu  - EisacktalFrötscherhof - St. Andrä  - Brixen - Pokoje k pronájmu  - EisacktalFrötscherhof - St. Andrä  - Brixen - Pokoje k pronájmu  - EisacktalFrötscherhof - St. Andrä  - Brixen - Pokoje k pronájmu  - Eisacktal
Frötscherhof - St. Andrä  - Brixen - Pokoje k pronájmu  - EisacktalFrötscherhof - St. Andrä  - Brixen - Pokoje k pronájmu  - EisacktalFrötscherhof - St. Andrä  - Brixen - Pokoje k pronájmu  - EisacktalFrötscherhof - St. Andrä  - Brixen - Pokoje k pronájmu  - EisacktalFrötscherhof - St. Andrä  - Brixen - Pokoje k pronájmu  - EisacktalFrötscherhof - St. Andrä  - Brixen - Pokoje k pronájmu  - EisacktalFrötscherhof - St. Andrä  - Brixen - Pokoje k pronájmu  - EisacktalFrötscherhof - St. Andrä  - Brixen - Pokoje k pronájmu  - EisacktalFrötscherhof - St. Andrä  - Brixen - Pokoje k pronájmu  - Eisacktal
Frötscherhof
Rodina Anna a Sepp Jocher
Mellaun 174
39042 Brixen / St. AndräBrixen / St. Andrä
tel. +39 0472 852105
Mobil +39 348 9280153
fax +39 0472 852105
info@froetscherhof.com www.froetscherhof.co...
na upomínkovém lístku
Popis statku
Vysoko nad biskupským městem Brixenem stojí nově zrenovovaný statek Frötscherhof s tlustými stěnami z 12. století. Okolo statku roste na slunných svazích bobulovité ovoce a další ovocné odrůdy, které jsou k mání v podobě ovocných marmelád a sirupů v nové prodejně přímo na statku. Díky šetrnému zpracování získávají nezapomenutelnou vůni. Na statku se daří také bioobilí, které se zpracovává ve zdejším mlýně.
Výkladní skrín s našimi produkty
Sirupy (maliny, červený a černý rybíz, kuličky černého bezu, květy černého bezu, máta peprná, meduňka lékařská) 0,5 l
Kritéria kvality Ovocný sirup

Ovocný sirup - Plná chuť bez chemie

Ať už jsou z ovoce, květů nebo z bylin - domácí sirupy jsou stále žádanější. To nepřekvapí, protože po stránce chuti jim běžné kupované nápoje nemohou konkurovat. Značka „Roter Hahn“ je zárukou, že se pro jejich výrobu používají pouze vybrané suroviny. Na statcích pak postupují podle starých z generace na generaci předávaných receptů. Ovoce, květy a byliny všeho druhu se tu mísí s řepovým nebo s třtinovým cukrem. Zatímco řepový cukr pochází ze statku, u třtinového to možné není: u sirupů proto platí pravidlo, že mohou obsahovat nanejvýš 25 procent kupovaných surovin - to se však váže jen na ovocnou složku. Sirupy pak zamíří do lahví a prodávají se jako čisté odrůdy nebo jako směsi - obojí pod značkou „Roter Hahn“.
Ovocné marmelády (ostružinová, jahodová, jahodovo-rebarborová, bezová, malinová, ostružinová, červený a černý rybíz, meruňková, švestková, bezovo-švestková, z kdoulí), 210 g
Kritéria kvality Ovocné marmelády

Ovocné marmelády - Malé velké plody

Marmelády značky „Roter Hahn“ bodují u zákazníků díky své vysoké kvalitě a nezapomenutelné vůni. Jejich základem jsou sluncem vyzrálé čerstvé suroviny, které se ve formě směsí nebo podle odrůd a bez chemických přísad dostávají do sklenic. Maliny, jahody, borůvky, švestky, meruňky, třešně nebo kaštany - různost ručně sbíraného ovoce nejlepší kvality, které se na statcích zpracovává na chutné marmelády, je velká. Je tu přitom jedna zvláštnost: nezapomenutelné aroma vzniká díky vysokému podílu ovoce a malému množství cukru. Ovoce se navíc po rozporcování šetrně ohřívá, aby zůstaly zachovány jeho vitamíny, chuť a barva.
Celozrnné pečivo ze špaldové mouky a špaldová celozrnná mouka vždy po 500 g, 1 kg; špaldové otruby (150 g)
Kritéria kvality Chleba a obilí

Chleba a obilí - Ve vzduchu voní čerstvý chléb

Pěstování obilí a prastará tradice pečení chleba zažívá novou éru: Bez chemických přísad, pečlivě ručně připravovaný a pečený v peci, kterou vyhřívá dříví: Z mouky ze statku vznikají křupavé chlebové speciality s neodolatelnou vůní. Obilí s pečetí kvality „Roter Hahn“ pochází přímo ze statku, kde dochází k jeho mletí a dalšímu zpracování. Chléb ze statku se známkou kvality dostává svou výbornou chuť díky své jednoduchosti: Používá se mouka z vlastních polí, voda, sůl a ruční zpracování probíhá tak, aby zrno neztratilo své nejlepší chuťové látky. Nelze opomenout ani to, že se peče v peci vyhřáté dřívím, které chlebu propůjčuje jeho správnou chuť.
Najdete nás takto
Z Brixenu jeďte směrem na St. Andrä (Plose). Po 6 kilometrech odbočte doprava na Mellaun a po této silnici pokračujte 1,5 km. Statek se nachází hned vedle silnice.
Nákres příjezdu pro vás na cestu
Audio příspěvek:
Frötscherhof v Brixenu/St. Andrä

This Item uses Adobe Flashplayer.
You can download it using the button below.

Get Adobe Flash player