X Cookies allow us to provide our services. By using our services, you agree that we may use cookies. Click here for further information.
Kvalitní produkty ze statku
Stilfs
Stilfser Bergkräuter

Stilfser Bergkräuter

Kvalitní produkty ze statku v Stilfs 

Stilfser Bergkräuter  - Stilfs - Pokoje k pronájmu  - VinschgauStilfser Bergkräuter  - Stilfs - Pokoje k pronájmu  - VinschgauStilfser Bergkräuter  - Stilfs - Pokoje k pronájmu  - VinschgauStilfser Bergkräuter  - Stilfs - Pokoje k pronájmu  - VinschgauStilfser Bergkräuter  - Stilfs - Pokoje k pronájmu  - VinschgauStilfser Bergkräuter  - Stilfs - Pokoje k pronájmu  - VinschgauStilfser Bergkräuter  - Stilfs - Pokoje k pronájmu  - VinschgauStilfser Bergkräuter  - Stilfs - Pokoje k pronájmu  - VinschgauStilfser Bergkräuter  - Stilfs - Pokoje k pronájmu  - Vinschgau
Stilfser Bergkräuter  - Stilfs - Pokoje k pronájmu  - VinschgauStilfser Bergkräuter  - Stilfs - Pokoje k pronájmu  - VinschgauStilfser Bergkräuter  - Stilfs - Pokoje k pronájmu  - VinschgauStilfser Bergkräuter  - Stilfs - Pokoje k pronájmu  - VinschgauStilfser Bergkräuter  - Stilfs - Pokoje k pronájmu  - VinschgauStilfser Bergkräuter  - Stilfs - Pokoje k pronájmu  - VinschgauStilfser Bergkräuter  - Stilfs - Pokoje k pronájmu  - VinschgauStilfser Bergkräuter  - Stilfs - Pokoje k pronájmu  - Vinschgau
Stilfser Bergkräuter
Siegfried Platzer, Traude Horvath
Dorf 144
39029 StilfsStilfs
Mobil +39 340 7119330
info@stilfser-bergkraeuter.it www.stilfser-bergkra...
na upomínkovém lístku
Popis statku
Siegfried Platzer a Traude Horvath se s velkou vášní i radostí věnují bylinkám. Rostlinky pěstují v souladu s biozásadami v nadmořské výšce 1300 metrů a další sbírají přímo v horách okolo Stilfs až do nadmořské výšky 2500 metrů. Z těchto kvalitních, horským vzduchem ošlehaných bylin vznikají vedle bylinných směsí také bylinkové sirupy s jedinečným charakterem.
Výkladní skrín s našimi produkty
Sirupy (horské byliny, bezové květy, pampeliška, sléz) 0,25 nebo 0,5 l
Kritéria kvality Ovocný sirup

Ovocný sirup - Plná chuť bez chemie

Ať už jsou z ovoce, květů nebo z bylin - domácí sirupy jsou stále žádanější. To nepřekvapí, protože po stránce chuti jim běžné kupované nápoje nemohou konkurovat. Značka „Roter Hahn“ je zárukou, že se pro jejich výrobu používají pouze vybrané suroviny. Na statcích pak postupují podle starých z generace na generaci předávaných receptů. Ovoce, květy a byliny všeho druhu se tu mísí s řepovým nebo s třtinovým cukrem. Zatímco řepový cukr pochází ze statku, u třtinového to možné není: u sirupů proto platí pravidlo, že mohou obsahovat nanejvýš 25 procent kupovaných surovin - to se však váže jen na ovocnou složku. Sirupy pak zamíří do lahví a prodávají se jako čisté odrůdy nebo jako směsi - obojí pod značkou „Roter Hahn“.
Směsi bylin a jednotlivé bylinky; bylinková sůl; cukr z bylin
Kritéria kvality Byliny

Byliny - Bylinka roste, kde se jí zachce

Na bylinkové zahradě mnoha jihotyrolských statků roste majoránka, kopr, pelyněk, rozmarýn a mnoho dalších typických bylin. Pod značkou „Roter Hahn“ z nich vznikají aromatické směsi, bylinkové soli nebo voňavé bylinné čaje. Pěstování bylin se musí řídit nejen pravidly biologického pěstování a směrnicemi pro léčivé rostliny a koření. Snad nejdůležitější je totiž správné načasování jejich sběru. Na statku se pak čerstvě nasbírané byliny šetrně suší, aby získaly dlouhou trvanlivost. Teplota nesmí při sušení překročit hranici 40 stupňů Celsia: jen v takovém případě si byliny zachovají své plné aroma a stávají se kvalitními produkty s pečetí jakosti „Roter Hahn“.
Najdete nás takto
'Z Merana jeďte směrem na Silfserjoch až do obce Stilfs. Dále pokračujte pěšky, okolo obecního úřadu k první křižovatce. Odbočte doprava a asi po 400 metrech se na pravé straně nachází statek.
Nákres příjezdu pro vás na cestu