X Cookies allow us to provide our services. By using our services, you agree that we may use cookies. Click here for further information.

Unich

Kvalitní produkty ze statku v Aldein 

Unich  - Aldein - Pokoje k pronájmu  - Südtirols SüdenUnich  - Aldein - Pokoje k pronájmu  - Südtirols SüdenUnich  - Aldein - Pokoje k pronájmu  - Südtirols SüdenUnich  - Aldein - Pokoje k pronájmu  - Südtirols SüdenUnich  - Aldein - Pokoje k pronájmu  - Südtirols SüdenUnich  - Aldein - Pokoje k pronájmu  - Südtirols SüdenUnich  - Aldein - Pokoje k pronájmu  - Südtirols SüdenUnich  - Aldein - Pokoje k pronájmu  - Südtirols Süden
Unich  - Aldein - Pokoje k pronájmu  - Südtirols SüdenUnich  - Aldein - Pokoje k pronájmu  - Südtirols SüdenUnich  - Aldein - Pokoje k pronájmu  - Südtirols SüdenUnich  - Aldein - Pokoje k pronájmu  - Südtirols SüdenUnich  - Aldein - Pokoje k pronájmu  - Südtirols SüdenUnich  - Aldein - Pokoje k pronájmu  - Südtirols SüdenUnich  - Aldein - Pokoje k pronájmu  - Südtirols Süden
Unich
Robert Gurndin
Lerch 21
39040 AldeinAldein
tel. +39 0471 886747
Mobil +39 348 0663589
robert.gurndin@rolmail.net na upomínkovém lístku
Popis statku
Polnosti statku Unich v nadmořské výšce 1.400 m sahají až k soutěsce Bletterbachschlucht, která je součástí světového kulturního dědictví UNESCO. Často se jí říká Grand Canyon Jižního Tyrolska. Na statku samotném roste skvělé ovoce a malé bobulovité plody, které se zpracovávají na ovocné marmelády a sirupy. Na statku navíc zprovoznili starý mlýn, kde melou vlastní obilí a pečou z něj chleba
Výkladní skrín s našimi produkty
Sirupy (malinový, z plodů bezu, z květů bezu, z červeného a černého rybízu, meduňkový, mátový) vždy po 0,5 l
Kritéria kvality Ovocný sirup

Ovocný sirup - Plná chuť bez chemie

Ať už jsou z ovoce, květů nebo z bylin - domácí sirupy jsou stále žádanější. To nepřekvapí, protože po stránce chuti jim běžné kupované nápoje nemohou konkurovat. Značka „Roter Hahn“ je zárukou, že se pro jejich výrobu používají pouze vybrané suroviny. Na statcích pak postupují podle starých z generace na generaci předávaných receptů. Ovoce, květy a byliny všeho druhu se tu mísí s řepovým nebo s třtinovým cukrem. Zatímco řepový cukr pochází ze statku, u třtinového to možné není: u sirupů proto platí pravidlo, že mohou obsahovat nanejvýš 25 procent kupovaných surovin - to se však váže jen na ovocnou složku. Sirupy pak zamíří do lahví a prodávají se jako čisté odrůdy nebo jako směsi - obojí pod značkou „Roter Hahn“.
Ovocné marmelády (ostružinová, jahodová, malinová, bezová, bezovo-jablečná, bezovo-hrušková, červený a černý rybíz, dřínová, angreštová, švestková) vždy po 300 g
Kritéria kvality Ovocné marmelády

Ovocné marmelády - Malé velké plody

Marmelády značky „Roter Hahn“ bodují u zákazníků díky své vysoké kvalitě a nezapomenutelné vůni. Jejich základem jsou sluncem vyzrálé čerstvé suroviny, které se ve formě směsí nebo podle odrůd a bez chemických přísad dostávají do sklenic. Maliny, jahody, borůvky, švestky, meruňky, třešně nebo kaštany - různost ručně sbíraného ovoce nejlepší kvality, které se na statcích zpracovává na chutné marmelády, je velká. Je tu přitom jedna zvláštnost: nezapomenutelné aroma vzniká díky vysokému podílu ovoce a malému množství cukru. Ovoce se navíc po rozporcování šetrně ohřívá, aby zůstaly zachovány jeho vitamíny, chuť a barva.
Různé druhy chleba - pšeničný, žitný, špaldový; křupavý Schüttelbrot; sladké pečivo
Kritéria kvality Chleba a obilí

Chleba a obilí - Ve vzduchu voní čerstvý chléb

Pěstování obilí a prastará tradice pečení chleba zažívá novou éru: Bez chemických přísad, pečlivě ručně připravovaný a pečený v peci, kterou vyhřívá dříví: Z mouky ze statku vznikají křupavé chlebové speciality s neodolatelnou vůní. Obilí s pečetí kvality „Roter Hahn“ pochází přímo ze statku, kde dochází k jeho mletí a dalšímu zpracování. Chléb ze statku se známkou kvality dostává svou výbornou chuť díky své jednoduchosti: Používá se mouka z vlastních polí, voda, sůl a ruční zpracování probíhá tak, aby zrno neztratilo své nejlepší chuťové látky. Nelze opomenout ani to, že se peče v peci vyhřáté dřívím, které chlebu propůjčuje jeho správnou chuť.
Najdete nás takto
Ze směru od Aldein jeďte do Lerchu. U značek „Bletterbach“ odbočte doprava. Po 2,5 km odbočte opět doprava na cestu, která vede až ke statku (sledujte značení).
Nákres příjezdu pro vás na cestu
Audio příspěvek:
Unichhof v Aldeinu

This Item uses Adobe Flashplayer.
You can download it using the button below.

Get Adobe Flash player