X Cookies allow us to provide our services. By using our services, you agree that we may use cookies. Click here for further information.
Home
Šenky
Recepty ze statku
Brambory Bauerngröstl

Recepty z Jižního Tyrolska

Hlavní chody

Brambory Bauerngröstl

Přísady

400 g vařeného hovězího masa
1/2 bobkového listu
300 g uvařených brambor
1/2 čajové lžičky majoránky
1 najemno nakrájená cibule
Pepř a sůl
2 polévkové lžíce oleje
40 g másla
200 ml masové polévky
Petržel

Příprava

Uvařte brambory ve slupce, ještě horké je oloupejte, nechejte zchladnout a poté je nakrájejte na plátky. Rozehřejte olej a na něm opečte najemno nakrájenou cibuli. Uvařené hovězí maso nakrájejte na plátky, dejte na pánev, zamíchejte, osolte a opepřete. Přidejte majoránku, bobkový list a brambory, vše pořádně propečte, přidejte máslo. Lehce zalijte masovým vývarem, promíchejte, podávejte.
 Podávejte se zelným salátem
vytisknout
www.roterhahn.it