X Cookies allow us to provide our services. By using our services, you agree that we may use cookies. Click here for further information.
Home
Šenky
Recepty ze statku
Chlebová polévka z Obervinschgau

Recepty z Jižního Tyrolska

Předkrmy

Chlebová polévka z Obervinschgau

Přísady

Pro 2 osoby
2 vejce
150 g staršího chleba ze špaldové mouky
1 velké lžíce másla
1 špetka soli a muškátového oříšku
500 ml hovězí bujón

Příprava

Chleba ze špaldové mouky nakrájejte do mísy na kostičky a smíchejte se 2 vejci okořeněnými špetkou soli a muškátového oříšku. Rozpusťte máslo a orestujte na něm pomalu dozlatova vejce s kostičkami chleba. Nechejte zchladnout a rozdělte na dva polévkové talíře, posypte trochou pažitky a přelijte hovězím bujónem. Servírujte horké.
vytisknout
www.roterhahn.it