X Cookies allow us to provide our services. By using our services, you agree that we may use cookies. Click here for further information.
Home
Šenky
Recepty ze statku
Chřest s bolzanskou omáčkou

Recepty z Jižního Tyrolska

Hlavní chody

Chřest s bolzanskou omáčkou

Přísady

Přísady (pro 4 osoby)
150 ml olivového oleje
16 stonků bílého chřestu
1 polévková lžíce octa z bílého vína
20 g másla
1 polévková lžíce hořčice
Sůl
Petržel
Cukr
2 polévkové lžíce majonézy
3 plátky šunky
Sůl
Na omáčku: 3 uvařená vajíčka
Bílý pepř

Příprava

Chřest omyjte a oloupejte. Ve slané vodě jej vařte 20 minut s máslem a špetkou cukru. Omáčku vytvořte mixováním uvařených a nasekaných vajec, octu, hořčice, olivového oleje, petržele a majonézy. Přidejte sůl a pepř.
 Chřest s omáčkou podávejte horké
vytisknout
www.roterhahn.it