X Cookies allow us to provide our services. By using our services, you agree that we may use cookies. Click here for further information.
Home
Šenky
Recepty ze statku
Hovězí s bylinkovou omáčkou

Recepty z Jižního Tyrolska

Hlavní chody

Hovězí s bylinkovou omáčkou

Přísady

800 g hovězího masa (květové špičky)
1/16 l oleje
1 cibule
Sůl, pepř
40 g mrkve
Hořčice
60 g celeru
Trochu octu
40 g pórku
2 polévkové lžíce přírodního jogurtu
Sůl, kuličky pepře
3 nakládané okurky
Petržel
1 čajová lžička kaparů
Omáčka:
Petržel, pažitka
1 žloutek

Příprava

Připravte polévku, nechejte ji zavřít, přidejte maso a pórek. Nechejte pomalu vařit asi dvě hodiny. Maso přeřízněte napříč vláknům, servírujte s omáčkou a brambory.

Omáčka: majonézu smíchejte s jogurtem a přidejte najemno nakrájené okurky, kapary a bylinky
 Polévku nechejte lehce vařit, jinak bude kalná a maso bude suché.
vytisknout
www.roterhahn.it