X Cookies allow us to provide our services. By using our services, you agree that we may use cookies. Click here for further information.
Home
Šenky
Recepty ze statku
Kroupová polévka Gerstsuppe

Recepty z Jižního Tyrolska

Předkrmy

Kroupová polévka Gerstsuppe

Přísady

100 g uzeného špeku
60 g brambor
100 g krup
40 g celeru
200 g uzeného masa
Sůl, pepř
60 g mrkve
Pažitka
40 g pórku

Příprava

Na kostičky nakrájený špek lehce opečte, přidejte kroupy a asi 2 litry vody. Přiveďte k varu, přidejte uzené maso a vařte dvě hodiny. 20 minut před koncem vaření přidejte na malé kostičky nakrájenou zeleninu. Polévku ochutnejte, maso nakrájejte na malé kousky a dejte do polévky. Polévku na talířích nazdobte kousky pažitky.
vytisknout
www.roterhahn.it