X Cookies allow us to provide our services. By using our services, you agree that we may use cookies. Click here for further information.
Home
Šenky
Recepty ze statku
Medový koláč

Recepty z Jižního Tyrolska

Dezerty

Medový koláč

Přísady

125 g másla
200 g medu
3 vejce
125 g nízkotučného tvarohu
kůra z půlky citronu
100 g rozinek
50 g lískových ořechů
200 g špaldové celozrnné mouky
200 g celozrnné bílé mouky
3 zarovnané lžičky prášku na pečení
125 ml mléka

Příprava

Smíchejte máslo s medem a vejci, až vznikne pěna. Přidejte nízkotučný tvaroh, citronovou kůru, rozinky a nastrouhané lískové ořechy. Obě špaldové mouky smíchejte s práškem do pečiva a přidejte mléko. Těsto vložte do máslem vymazané hranaté formy a pečte při 175°C asi 50 minut.
vytisknout
www.roterhahn.it