X Cookies allow us to provide our services. By using our services, you agree that we may use cookies. Click here for further information.
Home
Šenky
Recepty ze statku
Pampeliškový salát s vejci

Recepty z Jižního Tyrolska

Předkrmy

Pampeliškový salát s vejci

Přísady

3 pěsti čerstvých, mladých pampelišek
2 malé brambory
1 malá cibule
4 vejce z biochovu uvařená natvrdo
sůl a pepř
2 velké lžíce jablečného octa
2 velké lžíce olivového oleje

Příprava

Brambory uvařte ve vodě, oloupejte a ještě teplé je nakrájejte na kolečka. Pampelišky pečlivě opláchněte, vymačkejte do sucha a nakrájejte. Oloupejte cibuli a najemno nakrájejte. Vše promíchejte a marinujte v soli, pepři, octu a oleji. Vejce uvařená natvrdo oloupejte, rozpulte a servírujte se salátem.
vytisknout
www.roterhahn.it