X Cookies allow us to provide our services. By using our services, you agree that we may use cookies. Click here for further information.
Home
Šenky
Recepty ze statku
Placičky Tirtlen

Recepty z Jižního Tyrolska

Předkrmy

Placičky Tirtlen

Přísady

Těsto:
Olej na pečení
200 g žitné mouky
Náplň:
200 g pšeničné mouky
200 g pasírovaného špenátu
1 polévková lžíce oleje
nebo 200 g tvarohu
Sůl
nebo 200 g uvařeného kyselého zelí
Trocha mléka

Příprava

Z mouky, oleje, soli a mléka uhnětejte jemné těsto, 1/2 hodiny nechejte odstát. Vyformujte z těsta dlouhý váleček, ten nakrájejte na malé plátky a každý plátek (Tirtl) rozválejte válečkem. Na malé kousky dávejte špenát, tvaroh nebo kyselé zelí, přikryjte jiným Tirtlem a pevně stlačte. Ponořte do horkého oleje a opečte.
vytisknout
www.roterhahn.it