X Cookies allow us to provide our services. By using our services, you agree that we may use cookies. Click here for further information.
Home
Šenky
Recepty ze statku
Pohankové trhance Riebler

Recepty z Jižního Tyrolska

Hlavní chody

Pohankové trhance Riebler

Přísady

200 g hrubé pohankové mouky
Máslo
Sůl a cukr moučka
1/4 l mléka
1 až 2 jablka nakrájená na kostky
3 vejce

Příprava

Pohankovou mouku smíchejte s mlékem a nechejte hodinu nabývat. Přidejte vejce a sůl. Dejte na pánev s rozehřátým máslem, lehce opečte, otočte a rozdělte na kousky. Dále opékejte a rozdělujte těsto, až vzniknou malé kousky. Přidejte kostky jablek a dále opékejte. Trhance nakonec posypte práškovým cukrem a servírujte s brusinkovou marmeládou.
vytisknout
www.roterhahn.it