X Cookies allow us to provide our services. By using our services, you agree that we may use cookies. Click here for further information.
Home
Šenky
Recepty ze statku
Taštičky Schlutzkrapfen

Recepty z Jižního Tyrolska

Předkrmy

Taštičky Schlutzkrapfen

Přísady

400 g žitné mouky
100 g špenátu
100 g pšeničné mouky
200 g tvarohu
1 vejce
Sůl, pepř
Sůl
Muškátový oříšek, pažitka
3 polévkové lžíce oleje
2 polévkové lžíce parmazánu
podle potřeby vlažná voda
1 uvařená brambora
Náplň:

Příprava

Uvařený sekaný špenát dobře smíchejte s tvarohem, rozmačkanou bramborou, parmezánem, pažitkou a s kořením. Mouku, vajíčko, olej a vlažnou vodu smíchejte na těsto. Nechejte 30 minut odležet. Těsto rozdělte na malé kousky, naplňte špenátem a pevně spojte do taštiček. Vařte ve slané vodě a podávejte s máslem a parmazánem.
 Použijte různé náplně: tvarohově-bylinkovou, bramborovou nebo s kyselým zelím
vytisknout
www.roterhahn.it