X Cookies allow us to provide our services. By using our services, you agree that we may use cookies. Click here for further information.
Home
Šenky
Recepty ze statku
Selská omeleta

Recepty z Jižního Tyrolska

Hlavní chody

Selská omeleta

Přísady

Přísady (na osobu):
20 g cibule nakrájené na kolečka
2 až 3 vejce
30 g sýra
1 polévková lžíce smetany
1 polévková lžíce másla
30 g na plátky nakrájeného špeku
1 malé rajče
Pažitka a sůl

Příprava

Vajíčka rozšlehejte se smetanou a solí. Opečte na másle kroužky cibule s proužky špeku. Přes to přelijte vajíčka se smetanou a přidejte na kolečka nakrájená rajčata a rozdrobený sýr. Na malém ohni nechejte ztuhnout a servírujte posypané pažitkou.
vytisknout
www.roterhahn.it