X Cookies allow us to provide our services. By using our services, you agree that we may use cookies. Click here for further information.
Home
Šenky
Recepty ze statku
Špenátové špecle

Recepty z Jižního Tyrolska

Předkrmy

Špenátové špecle

Přísady

125 g mouky
50 ml vody
80 g vařeného listového špenátu
Sůl, nastrouhaný muškátový oříšek
1 vejce

Příprava

Špenát s vejcem, vodou, solí a muškátovým oříškem rozmixujte na krém. Přidejte mouku a vařečkou smíchejte na hladké těsto. Struhadlem na špecle těsto nastrouhejte do vařící slané vody (můžete přidat trochu oleje). Za míchání přiveďte špecle k varu a sceďte je. Podávejte je se šunkovo-smetanovou omáčkou, houbovou omáčkou nebo jednoduše se smetanovou omáčkou.
vytisknout
www.roterhahn.it