X Cookies allow us to provide our services. By using our services, you agree that we may use cookies. Click here for further information.
Home
Šenky
Recepty ze statku
Telecí hlava na kyselo

Recepty z Jižního Tyrolska

Předkrmy

Telecí hlava na kyselo

Přísady

400 g telecí hlavy, uvařené
Pepř
1 cibule
Sůl
Ocet z červeného vína
1/4 l vody nebo masové polévky
Olej

Příprava

Telecí hlavu nakrájejte na tenké plátky a lehce ohřejte v teplém masovém vývaru. Oloupejte cibuli, nakrájejte ji na kolečka a spolu se solí a pepřem, octem a olejem nachystejte na plátky.
 Pečená telecí hlava
Silnější plátky telecí hlavy obalte moukou, vejci a strouhankou. Opečte na horkém másle. Podávejte ihned teplé s bramborovým salátem.
vytisknout
www.roterhahn.it