X Cookies allow us to provide our services. By using our services, you agree that we may use cookies. Click here for further information.

Tubla

Dovolená na statku v Wolkenstein 

Tubla  - Wolkenstein - Pokoje k pronájmu  - DolomitenTubla  - Wolkenstein - Pokoje k pronájmu  - DolomitenTubla  - Wolkenstein - Pokoje k pronájmu  - DolomitenTubla  - Wolkenstein - Pokoje k pronájmu  - DolomitenTubla  - Wolkenstein - Pokoje k pronájmu  - Dolomiten
Tubla  - Wolkenstein - Pokoje k pronájmu  - DolomitenTubla  - Wolkenstein - Pokoje k pronájmu  - DolomitenTubla  - Wolkenstein - Pokoje k pronájmu  - DolomitenTubla  - Wolkenstein - Pokoje k pronájmu  - Dolomiten
Tubla
Rodina Heinrich Comploi
Daunei-Str. 100
39048 WolkensteinWolkenstein
tel. +39 0471 795360
fax +39 0471 795360
tubla@rolmail.net www.tubla.it
na upomínkovém lístku
Statek s
chov zvířat
chov zvířat
Vlastní produkty ze statku
mléko, vejce
nabídky
snídaně, možnost zažít běžný den na statku, prohlídky statku, naše vlastní horská pastvina, túry na sněžnicích s průvodcem, zimní turistika s průvodcem, pečivový servis, domácí zvířata povolena (po domluvě)
Zvířata na statku
krávy drůbež kočky

Řekněte svůj názor!

Hodnocení musejí být pravdivá a srozumitelně formulovaná. Tým „Roter Hahn“ si vyhrazuje právo smazat hodnocení, která jsou urážlivá, reklamní nebo odporují stanoveným pravidlům.

Pravidla pro psaní hodnocení

Vaše hodnocení

Titulek
*
Komentář
*
1500
volné znaky

Celkový dojem

Celkový dojem*

Detailní hodnocení

Mohli jste vyzkoušet na vlastní kůži život na statku a poznat běžný selský den?*
Jaká byla nabídka vlastních produktů ze statku?*
Jak pohostinná byla rodina na statku?*
Vybavení pokoju k pronájmu/apartmánu*
Venkovní cást & okolí*

uložit fotky

maximální velikost dat 3 MB
Povolné formáty: jpg, gif, bmp
přidat další data

Povinné údaje

Vaše jméno
*
E-Mail
*
dobrovolné uvedení data cesty
S kým jste strávili dovolenou na statku?
Délka pobytu
Vaše obcanství
Váš vek
*Povinná pole
Ohodnotit můj dovolenkový statek

super Gastgeber

2017-11-09 5
Waren über Weihnachten 2016 dort und kommen gerne jetzt wieder
Waren über Weihnachten 2016 dort und kommen gerne jetzt wieder
u 9. Listopad 2017 od Daniel Franke
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

DA RITORNARCI

2017-07-11 5
SPLENDIDO PANORAMA E ACCOGLIENZA CALOROSA! GRAZIE FAMIGLIA COMPLOI.
ROSSELLA-ANDREA
SPLENDIDO PANORAMA E ACCOGLIENZA CALOROSA! GRAZIE FAMIGLIA COMPLOI. ROSSELLA-ANDREA
u 11. Červenec 2017 od ROSSELLA GUIDETTI ANDREA CHINARELLI
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

Paradise on earth!

2017-03-28 5
After 3 visits to Tubla, we can now officially say that this is our second home. And it is really a wonderful place to stay. Annemarie, Heinrich and their childen (and grandchildren) make you feel at home immediately. The view is definitely "the best of the town". No other hotel or accommodation can do better! It is really quiet up there on this lovely mountain. When you''re lucky you can see some goat, rabbits, or other animals passing by as well. There are also the farm animals, especially the cats, who love your attention. We are already looking forward to our next visit.
I would recommend this to everyone!

Josefien & Tom
After 3 visits to Tubla, we can now officially say that this is our second home. And it is really a wonderful place to stay. Annemarie, Heinrich and their childen (and grandchildren) make you feel at ...
u 28. Březen 2017 od Josefien Tondeleir
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

Goldener Herbst auf dem Tubla-Hof

2016-10-13 5
5 sehr schöne Tage bei freundlichen Gastgebern verbracht, die geduldig
unsere vielen Fragen nach Land und Leuten beantwortet haben !!!
5 sehr schöne Tage bei freundlichen Gastgebern verbracht, die geduldig unsere vielen Fragen nach Land und Leuten beantwortet haben !!!
u 13. Říjen 2016 od Karin Merkel
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

UN PARADISO NEL VERDE

2016-08-18 5
CAMERA PULITA, COLAZIONE ABBONDANTE. LA SIGNORA ANNAMARIA E IL MARITO SONO MOLTO GENTILI E DISPONIBILI
CAMERA PULITA, COLAZIONE ABBONDANTE. LA SIGNORA ANNAMARIA E IL MARITO SONO MOLTO GENTILI E DISPONIBILI
u 18. Srpen 2016 od ELENA CAVALLI
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

Sci in Val Gardena

2015-02-06 5
La famiglia è molto gentile.

L''agriturismo è rilassante.
La famiglia è molto gentile. L''agriturismo è rilassante.
u 6. Únor 2015 od Eric
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

super accogliente!

2015-01-05 5
Abbiamo soggiornato in una delle camere di questo agriturismo nella settimana a cavallo di Capodanno (27 dic- 3 gen). La camera, pulita e spaziosa, dispone di un ampio poggiolo che si affacciava sulla montagna circostante e sul paese di Selva. La colazione è abbondante. I proprietari sono veramente molto gentili e ospitali, sempre disponibili a dare consigli su percorsi da seguire, camminate da fare ecc. Veramente un ottimo posto. Probabilmente è anche un buon punto di partenza per le camminate estive. Spettacolare è la possibilità di incontrare dei cerbiatti o delle lepri che attraversano la strada di notte.
Abbiamo soggiornato in una delle camere di questo agriturismo nella settimana a cavallo di Capodanno (27 dic- 3 gen). La camera, pulita e spaziosa, dispone di un ampio poggiolo che si affacciava sulla...
u 5. Leden 2015 od Camilla Begnoni
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

Toller Hof - super Ausblick

2014-11-16 5
Nach mehreren Besuchen, können wir sagen, wir kommen gerne wieder !!!
Nach mehreren Besuchen, können wir sagen, wir kommen gerne wieder !!!
u 16. Listopad 2014 od Jens
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

Kurzurlaub

2014-10-21 5
Ich möchte ausdrücklich erwähnen das wirklich alles gepasst hat!! Ich komme durch meine Motorradtouren sehr viel rum, aber so was nettes usw...hab ich noch nie erlebt-und es wird sicherlich nicht das letzte mal gewesen sein das ich bei der freundlichen Familie Comploi vorbeischaue!!!
Ich möchte ausdrücklich erwähnen das wirklich alles gepasst hat!! Ich komme durch meine Motorradtouren sehr viel rum, aber so was nettes usw...hab ich noch nie erlebt-und es wird sicherlich nicht das ...
u 21. Říjen 2014 od Brandl Markus
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

cornice incantevole

2014-07-29 3
La famiglia è gentile e disponibile, la location è stupenda.
La famiglia è gentile e disponibile, la location è stupenda.
u 29. Červenec 2014 od lucilla
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*
Rychlá poptávka Tubla
Ano, posílám tuto pohledávku přímo na vybraný statek a souhlasím s podmínkami pro ochranu osobních údajů.*
Ano, chci pravidelně dostávat newsletter Roter Hahn. Mé údaje nebudou poskytnuty třetí osobě.
* Povinná pole