Chcete si svůj chléb opravdu „zasloužit“?
Potom jste na
dovolené na jihotyrolském statku na správném místě. Jelikož
pečení chleba tu není jen oblíbenou činností, ale především po generace přenášenou součástí kultury.
Pečení chlebových placek -
Fladenbroten - má v Jižním Tyrolsku dlouhou tradici. Dříve je sedláci pekli jen jednou za několik měsíců a poté chléb sušili, aby dlouho vydržel. Nic však nepřekoná vůni čerstvě upečeného chleba, která se táhne celým domem.
Pokud tedy chcete vědět, co dává jedinečnou chuť známým zdejším chlebům
Schüttelbrot, „
Vinschgerl“ a „
Pusterer“ , doporučujeme vám, připojit se k pečení - v rámci vaší dovolené na statku v Jižním Tyrolsku budete k tomu mít příležitost.
Když je práce hotová, přichází na řadu
ochutnávání spolu s čerstvě utlučeným
máslem a
selským sýrem a se sklenicí dobrého
jihotyrolského vína: Může být dovolená ještě krásnější?
Dostali jste chuť?
> Apartmány v Jižním Tyrolsku s nabídkou pečení chleba na vaší dovolené na statku
> Pokoje k pronájmu v Jižním Tyrolsku s nabídkou pečení chleba na vaší dovolené na statku