V souvislosti se směrnicí 2009/136/EU vám sdělujeme, že tyto internetové stránky používá vlastní cookies a cookies třetích stran, aby fungovala efektivně navigace a bylo možné bezproblémově využívat funkcionality.
Home
Dovolená na statku
Tipy na dovolenou
Péct chleba na statku

Péct chleba na statku

Vůně čerstvě upečeného chleba se táhne domem

Chléb z Jižního Tyrolska
Chcete si svůj chléb opravdu „zasloužit“?
Potom jste na dovolené na jihotyrolském statku na správném místě. Jelikož pečení chleba tu není jen oblíbenou činností, ale především po generace přenášenou součástí kultury.

Pečení chlebových placek - Fladenbroten - má v Jižním Tyrolsku dlouhou tradici. Dříve je sedláci pekli jen jednou za několik měsíců a poté chléb sušili, aby dlouho vydržel. Nic však nepřekoná vůni čerstvě upečeného chleba, která se táhne celým domem.

Pokud tedy chcete vědět, co dává jedinečnou chuť známým zdejším chlebům Schüttelbrot, „Vinschgerl“ a „Pusterer“ , doporučujeme vám, připojit se k pečení - v rámci vaší dovolené na statku v Jižním Tyrolsku budete k tomu mít příležitost.

Když je práce hotová, přichází na řadu ochutnávání spolu s čerstvě utlučeným máslem a selským sýrem a se sklenicí dobrého jihotyrolského vína: Může být dovolená ještě krásnější?

Dostali jste chuť?

> Apartmány v Jižním Tyrolsku s nabídkou pečení chleba na vaší dovolené na statku
> Pokoje k pronájmu v Jižním Tyrolsku s nabídkou pečení chleba na vaší dovolené na statku