V souvislosti se směrnicí 2009/136/EU vám sdělujeme, že tyto internetové stránky používá vlastní cookies a cookies třetích stran, aby fungovala efektivně navigace a bylo možné bezproblémově využívat funkcionality.
Home
Šenky
Recepty ze statku
Kaštanová polévka

Recepty z Jižního Tyrolska

Předkrmy

Kaštanová polévka

Přísady

Pro 4 osoby:
Sůl
300 g sušených kaštanů
Cukr
150 g sušených fazolí
Skořice

Příprava

Kaštany a fazole (zvlášť) přes noc namočte a poté sceďte. Pokud je to nutné, očistěte z kaštanů jemnou slupku. Kaštany a fazole spolu vařte v 1 litru vody hodinu a půl. Nakonec přidejte sůl, cukr a skořici. Mixérem udělejte polévku krémovou a ochutnejte ji.
Dobré pořízení přeje
Familie Schwarz
Selka od Roter Hahn Šenk typu Buschenschank “Oberlegar” u Terlan
vytisknout
www.roterhahn.cz