&noscript=1 /> Infangl - Kvalitní produkty ze statku v Schnals Hofdetail
 
Infangl
Kvalitní produkty ze statku v Schnals
Gotthard Rainer Katharinaberg 10
M +39 338 1743547 info@infangl.com
Käse & Milchprodukte
Popis statku
Statek Infanglhof se nachází ve velmi starém údolí Pfossental uprostřed přírodního parku Texelgruppe v nadmořské výšce 1.430 metrů. Rodina Rainer hospodaří s velkým úsilím na tomto horském statku s extrémní polohou a už po několik let vyrábí chutné sýrové speciality. Vznikají z mléka devíti krav a tří ovcí, které mají stáj s volným pohybem. Jejich potravou je nejlepší seno z okolních luk.
Bäuerin Katja und Bauer Gotthard
vám přeje spoustu radosti s našimi produkty
info@infangl.com
mobil +39 338 1743547
Prímý prodej
Vědět, odkud to pochází
Údolí Pfossental u statku Infangl Hof nabízí nejlepší podmínky pro výrobu kvalitního senného mléka. Klimatické podmínky, kamenité pudy a melká vrstva humusu vytvárejí zvláštní typ louky. Krávy sedláka Gottla žerou tuto trávu a z ní usušené seno po celý rok. Ve volném ustájení a v léte na vysokohorské pastvine mají zvírata dostatek pohybu a mohou si užívat cerstvého horského vzduchu.
Het hooi wordt aan de runderen gegeven om te eten
Zpracování
Z cerstvého mléka ze sena se vyrábí vynikající sýr. Nejen mléko, ale také zkušenosti hospodáre Gottla se zpracováním mléka a s použitím bylinek vytvárejí z ruzných druhu sýru lahodné výrobky. Jsou zušlechteny rozmarýnem, saturejkou, divokými bylinami a tymiánem.
Prezentace výrobků na farmě Infangl
Infangl je soucástí znacky "Roter Hahn" s následujícími produkty:
Käse & Milchprodukte
Gesneden kaas
Zachte kaas
Zachte kaas met rozemarijn
Mambert vuren, jeneverbes
Bergkaas
Mamenbert bergbloesems
Bergkaas
Zachte kaas met bonenkruid
Zachte kaas met karwijzaad
Zachte kaas met jeneverbes
Mamenbert
Všechna prodejní místa
Produkty Infangl jsou pro vás dostupné prostřednictvím následujících prodejních kanálů:
Další
Kromě toho se tyto produkty dodávají do hotelů v regionu
Poloha & příjezd
Infangl
v Schnals leží na
1430 metrů nad mořem
Back to list