&noscript=1 /> Obermalid - Kvalitní produkty ze statku v Seis - Kastelruth Hofdetail
 
Obermalid
Kvalitní produkty ze statku v Kastelruth/Seis
Rodina Malfertheiner St. Oswald 9
T +39 338 3808046 info@obermalid.com
Brot, Nudeln & Getreide
Popis statku
"Přímo na našem statku se nám daří produkovat všechny důležité ingredience pro naše vaječné nudle," těší mladého sedláka Philippa. Proto zde v nadmořské výšce 900 metrů roste díky slunečné poloze po podzimní špaldě také i pohanka. Spolu s vejci z chovu s volným výběhem z nich rodina Malfertheiner umí vykouzlit chutné horské těstoviny "Bergpasta".
Kromě toho Obermalid nabízí pod značkou "Roter Hahn" také následující produkty
Bauer Max Malfertheiner
vám přeje spoustu radosti s našimi produkty
info@obermalid.com
telefon +39 338 3808046
Prímý prodej
Vědět, odkud to pochází
Suroviny na výrobu horských testovin Malid pocházejí ze 100 % z našeho vlastního hospodárství. Obilí roste necelých 100 metru od domu a vejce pocházejí z vlastního chovu nosnic ve volném výbehu.
Spelt en boekweit groeien op de boerderij
Iedereen helpt mee in Obermalid Hof
Zo wordt het opgeslagen totdat het in de eigen molen van de boerderij gemalen wordt.
Ze leveren verse eieren voor de eierpasta.
Zpracování
Pro výrobu oblíbených horských testovin se v domácím mlýne mele celozrnná mouka z vlastního obilí vcetne klícku bohatých na živiny. Do mouky se pridávají cerstvá vejce od slepic ze statku. Ruzné druhy testovin se pak s láskou vyrábejí rucne.
Het meel wordt direct verwerkt
Dit zijn de belangrijkste ingrediënten voor Malider bergpasta
Daarna worden ze met de hand ingepakt
Obermalid je clenem znacky "Roter Hahn" s následujícími produkty:
Brot, Nudeln & Getreide
Volkoren speltmeel
Campanelle
Eierteignudel Dinkel
Pizzoccheri
Eierteignudel Buchweizen und Dinkel gemischt
boekweitmeel
spelt
Fusilli
Eierteignudel Dinkel
Všechna prodejní místa
Online
Pur Südtirol - Roter Hahn
Další
Kromě toho se tyto produkty dodávají do hotelů v regionu
Poloha & příjezd
Obermalid
v Kastelruth/Seis leží na
900 metrů nad mořem
Back to list