V souvislosti se směrnicí 2009/136/EU vám sdělujeme, že tyto internetové stránky používá vlastní cookies a cookies třetích stran, aby fungovala efektivně navigace a bylo možné bezproblémově využívat funkcionality.

Paalhof

***

Dovolená na statku v Kastelruth 

Hodnocení statku - Paalhof  - Kastelruth - Pokoje k pronájmu  - DolomityHodnocení statku - Paalhof  - Kastelruth - Pokoje k pronájmu  - DolomityHodnocení statku - Paalhof  - Kastelruth - Pokoje k pronájmu  - DolomityHodnocení statku - Paalhof  - Kastelruth - Pokoje k pronájmu  - DolomityHodnocení statku - Paalhof  - Kastelruth - Pokoje k pronájmu  - DolomityHodnocení statku - Paalhof  - Kastelruth - Pokoje k pronájmu  - DolomityHodnocení statku - Paalhof  - Kastelruth - Pokoje k pronájmu  - DolomityHodnocení statku - Paalhof  - Kastelruth - Pokoje k pronájmu  - DolomityHodnocení statku - Paalhof  - Kastelruth - Pokoje k pronájmu  - DolomityHodnocení statku - Paalhof  - Kastelruth - Pokoje k pronájmu  - Dolomity
Hodnocení statku - Paalhof  - Kastelruth - Pokoje k pronájmu  - DolomityHodnocení statku - Paalhof  - Kastelruth - Pokoje k pronájmu  - DolomityHodnocení statku - Paalhof  - Kastelruth - Pokoje k pronájmu  - DolomityHodnocení statku - Paalhof  - Kastelruth - Pokoje k pronájmu  - DolomityHodnocení statku - Paalhof  - Kastelruth - Pokoje k pronájmu  - DolomityHodnocení statku - Paalhof  - Kastelruth - Pokoje k pronájmu  - DolomityHodnocení statku - Paalhof  - Kastelruth - Pokoje k pronájmu  - DolomityHodnocení statku - Paalhof  - Kastelruth - Pokoje k pronájmu  - DolomityHodnocení statku - Paalhof  - Kastelruth - Pokoje k pronájmu  - Dolomity
Paalhof
Rodina Pfeifer
Tisens 13
39040 KastelruthKastelruth
tel. +39 338 1310305
info@paalhof.it www.paalhof.it
na upomínkovém lístku
Statek s
chov zvířat
chov zvířat
pěstování ovoce
pěstování ovoce
Vlastní produkty ze statku
vejce, buchta, ovocné marmelády, šťávy, kompoty, ovoce, zelenina, byliny
nabídky
snídaně, kulinářské večery, Hosté si mohou brát produkty z domácí zahrádky, možnost zažít běžný den na statku, turistika s průvodcem, půjčování batohů a turistických holí, pečivový servis
Zvířata na statku
ovce drůbež kočky králíci
loading

Řekněte svůj názor!

Hodnocení musejí být pravdivá a srozumitelně formulovaná. Tým „Roter Hahn“ si vyhrazuje právo smazat hodnocení, která jsou urážlivá, reklamní nebo odporují stanoveným pravidlům.

Pravidla pro psaní hodnocení

Vaše hodnocení

Titulek
*
Komentář
*
1500
volné znaky

Celkový dojem

Celkový dojem*

Detailní hodnocení

Mohli jste vyzkoušet na vlastní kůži život na statku a poznat běžný selský den?*
Jaká byla nabídka vlastních produktů ze statku?*
Jak pohostinná byla rodina na statku?*
Vybavení pokoju k pronájmu/apartmánu*
Venkovní cást & okolí*

uložit fotky

maximální velikost dat 3 MB
Povolné formáty: jpg, gif, bmp
přidat další data

Povinné údaje

Vaše jméno
*
E-Mail
*
dobrovolné uvedení data cesty
S kým jste strávili dovolenou na statku?
Délka pobytu
Vaše obcanství
Váš vek
*Povinná pole
Ohodnotit můj dovolenkový statek

Wir kommen gerne wieder.

2018-10-11 5
Mein Mann und ich waren letzte Woche zu Gast und können das Haus
nur empfehlen.
Unser Zimmer mit Terrasse war ruhig gelegen, sehr sauber und hatte einen tollen Ausblick.
Morgens gab es ein herzhaft-süßes Frühstück mit frischen Frühstückseiern von den hofeigenen glücklichen Hühnern.
Die Gastgeberin war immer sehr angenehm und aufmerksam, außerdem
gab sie uns gute Tipps für Tagesausflüge.
Das Preis-Leistungsverhältnis war mehr als zufriedenstellend.
Wir kommen gerne wieder.
Mein Mann und ich waren letzte Woche zu Gast und können das Haus nur empfehlen. Unser Zimmer mit Terrasse war ruhig gelegen, sehr sauber und hatte einen tollen Ausblick. Morgens gab es ein herzhaft-s...
u 11. Říjen 2018 od Margarete Dietzen-Maßem
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

jedes Jahr wunderschöne Ferien

2018-09-29 5
Wir kommen seit 8 Jahren entweder im Frühling oder Herbst hierher und verbringen unsere Ferien. Die Familie Pfeifer sind sehr nette und aufmerksame Gastgeber und uns ans Herz gewachsen. Die Zimmer und die Ferienwohnung sind sehr gemütlich eingerichtet. Das vielseitige Frühstück lässt für uns keine Wünsche mehr offen. Div. selber gemachte Marmeladen, Tomaten vom Garten, Eier von glücklichen Hühnern etc. Wir freuen uns jetzt schon auf die nächsten Ferien auf dem Paalhof.
Wir kommen seit 8 Jahren entweder im Frühling oder Herbst hierher und verbringen unsere Ferien. Die Familie Pfeifer sind sehr nette und aufmerksame Gastgeber und uns ans Herz gewachsen. Die Zimmer und...
u 29. Září 2018 od Rosmarie Stoop
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

7 Tage Urlaub auf dem Paalhof 2017

2017-09-06 5
Die Fam Pfeifer ist wirklich überaus herzlich und gastfreundlich. Das wunderschöne saubere DZ mit Blumen geschmückten Balkon hat uns sehr gefallen. Das sehr reichhaltige und liebevoll angerichtete Frühstück war ein Traum. Den Paalhof kann man mit gutem Gewissen weiter empfehlen. Mein Mann und ich kommen wieder und freuen uns heute schon darauf.
Monika u. Fredi Hefti CH
Die Fam Pfeifer ist wirklich überaus herzlich und gastfreundlich. Das wunderschöne saubere DZ mit Blumen geschmückten Balkon hat uns sehr gefallen. Das sehr reichhaltige und liebevoll angerichtete Fr...
u 6. Září 2017 od Monika Hefti
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

Der Paalhof - unser Urlaubsziel seit 1997, das spricht für sich!

2017-02-25 5
Wir sind jedes Jahr im Winter zur Skisaison mit unserer Familie gerne Gäste auf dem Paalhof, manchmal auch noch im Herbst zum Wandern. Immer fühlen wir uns bei Familie Pfeifer herzlich aufgenommen und umsorgt.
Sowohl die Fereinwohnungen, als auch die Zimmer sind modern und komfortabel, aber mit südtiroler Charme ausgestattet, es fehlt nichts.
Wir sind jedes Jahr im Winter zur Skisaison mit unserer Familie gerne Gäste auf dem Paalhof, manchmal auch noch im Herbst zum Wandern. Immer fühlen wir uns bei Familie Pfeifer herzlich aufgenommen und...
u 25. Únor 2017 od Ulrike
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

Paalhof wir kommen wieder!

2017-02-21 5
Jedes Jahr fahren wir auf den Paalhof und fühlen uns dort immer wieder durch die Herzlichkeit der Familie Pfeifer wohl.
Jedes Jahr fahren wir auf den Paalhof und fühlen uns dort immer wieder durch die Herzlichkeit der Familie Pfeifer wohl.
u 21. Únor 2017 od Tobias
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

Unser zweites Zuhause in den Dolomiten!

2017-02-20 5
Seit Jahren freuen wir uns jeden Winter riesig auf unseren Urlaub im Paalhof. Herta, Daniela und Frau Pfeifer sind ausgesprochen herzliche Gastgeberinnen, die für einen sorgenfreien Aufenthalt sorgen. Die gemütliche und geschmackvolle Einrichtung, ein großartiger Ausblick auf den Schlern und Kastelruth und die umgebende Ruhe bieten immer wieder Entspannung pur.
Da wir immer zum Skifahren dort sind, genießen wir es besonders, dass man vom Paalhof aus in nur wenigen Minuten an der Talstation der Seilbahn zur Seiser Alm ist. Und abends stellt man die Skischuhe zum Trocknen einfach in den Skiraum, um am nächsten Tag wieder starten zu können.
Seit Jahren freuen wir uns jeden Winter riesig auf unseren Urlaub im Paalhof. Herta, Daniela und Frau Pfeifer sind ausgesprochen herzliche Gastgeberinnen, die für einen sorgenfreien Aufenthalt sorgen....
u 20. Únor 2017 od Sophia
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

35 jahre gut!

2015-04-25 5
Nog immer sehr gut, urlaub am Paalhof gefelt uns schon 35 jahre. Familie is immer sehr freundlich. Wir komen nächtstes jahr wieder!!
Nog immer sehr gut, urlaub am Paalhof gefelt uns schon 35 jahre. Familie is immer sehr freundlich. Wir komen nächtstes jahr wieder!!
u 25. Duben 2015 od Susan
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

Perfekt! Anders kann man es nicht ausdrücken

2014-05-13 5
Echte, herzliche südtiroler Gastfreundschaft in tollen Ferienwohnungen und Gästezimmern.
Echte, herzliche südtiroler Gastfreundschaft in tollen Ferienwohnungen und Gästezimmern.
u 13. Květen 2014 od Peter Walter
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

super!!

2014-04-13 5
Al voor de vierde maal in dit prachtige nieuwe huis verbleven.
Prima ingerichte kamers en appartementen in het boerendorp Tisens, rustig gelegen en 5 minuten rijden van Kastelruth en de gondel naar het skigebied
Seiser Alm. In Kastelruth supermarkten en restaurants.
Klein boerenbedrijf met kippen, konijnen, schapen en poezen.
Geweldige gastvrijheid en heel goed ontbijt van Oma met verse eitjes.
Uitstekend adres en veel authentieker dan de onpersoonlijke grote hotels.
Komen binnenkort zeker weer terug.
Al voor de vierde maal in dit prachtige nieuwe huis verbleven. Prima ingerichte kamers en appartementen in het boerendorp Tisens, rustig gelegen en 5 minuten rijden van Kastelruth en de gondel naar ...
u 13. Duben 2014 od cornelis van keeken
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*

Hofbewertung Paalhof, Tisens

2014-04-09 5
Ich komme auf jede Fall wieder.
FEWO liegen sehr ruhig und idyllisch und in nächster Nähe
zur Seiseralm
Ich komme auf jede Fall wieder. FEWO liegen sehr ruhig und idyllisch und in nächster Nähe zur Seiseralm
u 9. Duben 2014 od Freisinger Konstantin
Pokracovat ve ctení hodnocení statku
Celkový dojem

Kritéria podrobně

živý statek
vlastní produkty ze statku
pohostinnost
vybavení pokojů k pronájmu/apartmánů
venkovní část & okolí*
Rychlá poptávka Paalhof
Informace o ochraně osobních údajů jsem přečetl a souhlasím se zpracováním mých údajů pro rozeslání mé poptávky vybraným statkům.*
Chci dostávat další informace o produktech Roter Hahn (newsletter). Je rozesílán asi 10krát ročně.
* Povinná pole