V souvislosti se směrnicí 2009/136/EU vám sdělujeme, že tyto internetové stránky používá vlastní cookies a cookies třetích stran, aby fungovala efektivně navigace a bylo možné bezproblémově využívat funkcionality.
Rodina Innerhofer klade velký důraz na to, aby byla jejich zvířata v pohodě. Proto se krávy od dubna do října pasou venku. To se odráží také ve fyzickém stavu zvířat, v kvalitě jejich mléka a v neposlední řadě i v chuti sýrových specialit. Návštěvníci mohou ve stáji a v nové sýrárně sledovat celý proces přeměny mléka na sýry. V nově zřízené prodejně na statku je pak ochutnají.
Sýry mléčné produkty - Různé výrobky z bílého zlata
Čerstvý horský vzduch, šťavnatá tráva a aromatické byliny z jihotyrolských luk mají jeden pozitivní vedlejší účinek: krávy díky nim dávají mléko jedinečné kvality, které se zpracovává na nejrůznější chutné mléčné výrobky. Pod odborným dohledem se toto bílé zlato mění na máslo, přírodní jogurt a tvaroh, ale také na sýry - čerstvé, měkké i plátkové. Jsou zárukou gurmetských zážitků a zároveň mají blahodárný vliv na výkonnost lidského organismu. Pod značkou „Roter Hahn“ dochází podle tradičních receptur ke zpracování nejen kravského, ale také kozího a ovčího mléka. Používají se výhradně přírodní sýrové kultury.
Najdete nás takto
Cestou od Brixenu, 500 metrů před obcí Kiens, odbočte doleva ze silnice Pustertaler Straße (sledujte značení) a pokračujte po této silnici 200 metrů až ke statku. Prodejna je otevřena v úterý, pátek a sobotu od 9 do 11 hodin a ve středu od 16 do 19 hodin.Nákres příjezdu pro vás na cestu