V souvislosti se směrnicí 2009/136/EU vám sdělujeme, že tyto internetové stránky používá vlastní cookies a cookies třetích stran, aby fungovala efektivně navigace a bylo možné bezproblémově využívat funkcionality.

Simmele Müller Hof

Kvalitní produkty ze statku v Kastelruth 

Simmele Müller Hof - Seis  - Kastelruth - Pokoje k pronájmu  - Dolomity
Simmele Müller Hof
Rodina Daniel Fill
St. Vigil 15
39040 Kastelruth / SeisKastelruth / Seis
tel. +39 339 1844687
info@simmelemueller.com www.simmelemueller.c...
na upomínkovém lístku
Popis statku
Statek Simmele Müller Hof leží v nadmořské výšce 820 metrů, na samotě uprostřed luk a lesů. Nacházejí se zde ovocné sady, ve kterých dozrávají plody, jež se zpracovávají na jablečné šťávy a octy. "Naším cílem je propojovat na tomto krásném místě staré výrobní postupy s inovacemi a se šetrným přístupem. Díky tomu je naše produkce co možná nejvíce v souladu s přírodou," popisuje svůj úspěšný model sedlák Daniel.
Prodej
Prodejna na statku, online, prodejny, gastronomie
loading
Výkladní skrín s našimi produkty
Přírodně zakalená jablečná šťáva (0,2 l, 0,75 l, 1 l, 5 l, 10 l, 20 l); přírodně zakalená směs šťáv (jablečno-bezová, jablečno-malinová) vždy po 0,75 l
Kritéria kvality Ovocné šťávy

Ovocné šťávy - Šťavnatá záležitost

Ve své vylisované podobě se jihotyrolská jablka a hrozny stávají voňavým a chutným nápojem, který skvěle uhasí žízeň a je oblíbený u mladých i starších konzumentů. Pod označením "Roter Hahn" se do lahví dostávají jen šťávy se zcela zralých jablek pocházející z jihotyrolských statků. Nabízejí se jako jednoodrůdové nápoje, nebo jako směsi. Pěstování jablek se musí řídit směrnicemi integrovaného sadařství nebo biologického pěstování. Z lisů tak vytéká výhradně přírodně zakalená jablečná nebo révová šťáva prvotřídní kvality. Použití antioxidantů a ochranných prostředků není povoleno. Po stočení se jablečná šťáva kvůli trvanlivosti pasterizuje.
Octy (jablečný, jablečno-malinový) vždy po 0,5 l
Kritéria kvality Ocet

Ocet - Lahodné speciality z přírody

Výroba octa patří k nejstarším procesům výroby potravin a jeho produkce probíhá na statcích v Jižním Tyrolsku i dnes. Speciální octy všeho druhu umožňují vylepšit připravované pokrmy. Také u octa rozhodují o kvalitě výsledného produktu základní suroviny. Pro octy se značkou „Roter Hahn“ se používá pouze nejkvalitnější ovoce a nejlepší vína. Minimální obsah kyseliny octové musí u ovocného octa činit pět procent a u vinného octa šest procent. Po odpovídající době zrání octy získávají svou plnou vůni a plní se do lahví.
Najdete nás takto
Od Bolzana jeďte směrem na Seis. U obce St. Vigil odbočte doleva na St. Oswald a projeďte kolem golfového hřiště až k prvním statku za kostelem. Prodejna na statku otevírá na vyžádání.
Nákres příjezdu pro vás na cestu
Aktivity v okolí
Alpe di Siusi - the biggest alp in Europe
Od.2,7 km
Alpe di Siusi - the biggest alp in Europe
natural monuments
Zobrazit na mapěpodrobnosti
Klausen
Od.14,9 km
Klausen
Nearest town for a stroll
Zobrazit na mapěpodrobnosti
Church of S. Vigilio
Od.232 m
Church of S. Vigilio
churches, chapels, abbeys
Zobrazit na mapěpodrobnosti
Golf St. Vigil Seis
Od.832 m
Rovine di Castel Rovereto
Od.1,4 km
Rovine di Castel Rovereto
castles and fortresses
Zobrazit na mapěpodrobnosti
Salego ruins
Od.2,1 km
Salego ruins
castles and fortresses
Zobrazit na mapěpodrobnosti
Speedtrap
Od.2,5 km
ski pistes
difficulty
medium
difference in altitude:
96 m
Zobrazit na mapěpodrobnosti
Punta D`Oro 1
Od.2,5 km
ski pistes
difficulty
medium
difference in altitude:
339 m
Zobrazit na mapěpodrobnosti
Floralpina - Punta d`Oro
Od.2,5 km
ski pistes
difficulty
medium
difference in altitude:
30 m
Zobrazit na mapěpodrobnosti
Laurin - Paradiso
Od.2,5 km
ski pistes
difficulty
easy
difference in altitude:
56 m
Zobrazit na mapěpodrobnosti
Na mapu jižního Tyrolska