Popis statku
Památkově chráněné sídlo "Hubenbauer" je poprvé zmiňováno v roce 1197. Rodina Stolz jej v roce 2002 zrenovovala s velkým citem k historickým odkazům a s láskou k detailům. Ve starém sklepě budete zahrnování pochutinami. Jako zvláštnost nabízí statek vlastními silami vařené pivo.
Jídlo a pití
Speciality z domácího uzeného, domácí chléb, sedm druhů knedlíků, kyselé polévky, taštičky Schlutzer, taštičky, restované Bauerngröstl, noková trojice, opečené klobásy, trhanec Kaiserschmarrn, domácí vejce a sladké Krapfen.
Na jaře a v létě hovězí tatarák, v pátek "Tirtlen" a "Erdäpfelblattlen" se zelím. Na podzim kroupová polévka, hovězí na kyselo, žebírka a jelita. Šťávy: jablečná, jahodová, malinová, mátová, z červeného a černého rybízu.
Naše vína
Kerner '20, je jemně vyzrálé, ale stále velmi odrůdové a ovocné. Voní po mučenkách a meruňkách. Zweigelt '20 je čistě tónovaný s neobvykle mléčnou vůní. V ústech je víno středně plné a má velmi jemnou tříslovinnou strukturu.