This Item uses Adobe Flashplayer.
You can download it using the button below.

Äpfelkiechl
kolečka jablek zapečená v těstíčku
Bauerngröstl
vařené hovězí s restovanými brambory
Brennsuppe
hnědá jíška („Einbrenn“) vařená s polévkou
Erdäpfelblattlen
na tuku opečené taštičky z bramborového těsta
Kaiserschmarrn
pečené palačinky
Kniekiechl
na tuku pečené kulaté kynuté těsto
Krapfen
fritované těsto s náplní nebo bez náplně
Muas
vařené mléko s přimíchanou moukou
Pressknödel
na placato zmáčknuté sýrové knedlíky, které se nejdříve opékají a poté vaří
Saure Schwartlen
vařená kůže ze špeku s octem a olejem
Schlutzer
těstovinové taštičky se špenátovou nebo tvarohovou náplní
Schöpsernes
Masový pokrm z jehněčího nebo skopového masa
Schupfnudel
malé, ručně dělané nudličky z bramborového těsta
Tirtlen
na tuku pečené, většinou zelím nebo tvarohem plněné placičky
Zieger
pikantní proužky vysokohorského kozího sýra
Grüne Zaache
na tuku pečené taštičky z bramborového těsta se špenátovou náplní