&noscript=1 /> Cider-Hugo - Recept z Jižního Tyrolska Recept
 

Nápoje

Cider-Hugo

Cider-Hugo

Každý zná aperitiv, zde variantu s jablečným vínem z jihotyrolských jablek v kombinaci s bezinkovou šťávou a mátou. Úžasně osvěžující!
Karin a Konrad Delazer
Selka a Sedlák z Häuslerhof
Přísady
1 osoba
5 MIN.
  • 3
    kostky ledu
  • 130 ml
    jablečného vína
  • 30 ml
    Bezový sirup
  • 80 ml
    perlivé minerální vody
  • 1
    tenký plátek citronu
  • čerstvá máta ze zahrady
Vytisnout recept
www.roterhahn.it
Příprava - Cider-Hugo
  • circle-dashed 1.
    Krok
    Kostky ledu vložte do velké sklenice na bílé víno.
  • circle-dashed 2.
    Krok
    Pak přidejte jablečné víno, bezinkový sirup, minerální vodu, plátek citronu a mátu a vše krátce promíchejte - a lahodné osvěžení je hotové.
  •  
    Hodně štěstí
Karin und Konrad Delazer
Selka a Sedlák nabízející dovolenou na statku pod značkou "Roter Hahn"
Häuslerhof v Natz-Schabs/Raas
Další recepty

Dostali jste chuť?