Predkrm
Frittata polévka
Frittata polévka
Klasika selské polévkové kuchyně: vydatná hovězí polévka s omeletami nakrájenými na proužky.
					
				
				
				
				
	
	 
	
							Martha Thaler
						
						
							Hospodyně z Zmailer-Hof
						
					
					
			
			
							Přísady
						
						
								
								4 lidé
							
							
								
								30 MIN.
							
						- 
											100 gmouky
- 
											200 mlmléka
- 
											3vejce
- 
											2-3 lžícepažitka, jemně nasekaná
- 
											sůl
- 
											olej na pečení
- 
											800 mlmasového vývaru
Příprava - Frittata polévka
						- 
										 1.
												
											KrokMouku, mléko a sůl smíchejte metličkou do hladka a poté vmíchejte vejce, dokud směs není krémová. 1.
												
											KrokMouku, mléko a sůl smíchejte metličkou do hladka a poté vmíchejte vejce, dokud směs není krémová.
- 
										 2.
												
											KrokMouku, mléko a sůl smíchejte metličkou do hladka a poté vmíchejte vejce, dokud směs není krémová. 2.
												
											KrokMouku, mléko a sůl smíchejte metličkou do hladka a poté vmíchejte vejce, dokud směs není krémová.
- 
										 3.
												
											KrokOmelety nechte vychladnout, srolujte je a nakrájejte na tenké plátky. Podávejte v horké masové polévce. 3.
												
											KrokOmelety nechte vychladnout, srolujte je a nakrájejte na tenké plátky. Podávejte v horké masové polévce.
- 
										 4.
												
											KrokMouku, mléko a sůl smíchejte metličkou do hladka a poté vmíchejte vejce, dokud směs není krémová. 4.
												
											KrokMouku, mléko a sůl smíchejte metličkou do hladka a poté vmíchejte vejce, dokud směs není krémová.
- 
								Hodně štěstí
 
	 
				 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
	