Predkrm
Řeřichová krémová polévka
Řeřichová polévka
Máte chuť na zelenou kuchyni? Tato svěží polévka se zahradní řeřichou a smetanou je zdravá a probouzí jarní horečku.
					
				
				
				
				
	
	 
	
							Elisabeth Mittelberger
						
						
							Hospodyně z Eichernhof
						
					
					
			
			
							Přísady
						
						
								
								4 lidé
							
							
								
								25 MIN.
							
						- 
											1cibule
- 
											1stroužek česneku
- 
											20 gmásla
- 
											125 mlbílého vína
- 
											500 mlzeleninového bujónu nebo vody
- 
											150 mlsmetany
- 
											1 hrstřeřichy
- 
											1 lžícemásla
- 
											bylinková sůl nebo jiné byliny podle libosti
- 
											čerstvě namletý pepř
Příprava - Řeřichová krémová polévka
						- 
										 1.
												
											KrokCibuli a česnek oloupejte, nakrájejte nadrobno a osmahněte na másle. Zjemněte bílým vínem a zredukujte. 1.
												
											KrokCibuli a česnek oloupejte, nakrájejte nadrobno a osmahněte na másle. Zjemněte bílým vínem a zredukujte.
- 
										 2.
												
											KrokPřidejte zeleninový vývar, přilijte smetanu a přiveďte k varu. 2.
												
											KrokPřidejte zeleninový vývar, přilijte smetanu a přiveďte k varu.
- 
										 3.
												
											KrokPřidejte řeřichu a máslo a rozmixujte je v mixéru. 3.
												
											KrokPřidejte řeřichu a máslo a rozmixujte je v mixéru.
- 
										 4.
												
											KrokPodle chuti dochuťte bylinkovou solí nebo bylinkami a pepřem. 4.
												
											KrokPodle chuti dochuťte bylinkovou solí nebo bylinkami a pepřem.
- 
										 5.
												
											KrokTip: Polévku můžete zjemnit citronovou šťávou. 5.
												
											KrokTip: Polévku můžete zjemnit citronovou šťávou.
- 
								Hodně štěstí
 
	Elisabeth Mittelberger
						
							Selka nabízející dovolenou na statku pod značkou "Roter Hahn"
						
						
						
						
						
							
								Eichernhof v Vöran
							
						
					
					
			
			 
				 
	 
	 
  
  
  
  
  
  
	 
	