Predkrm
Noky z červené řepy
Noky z červené řepy
Červená řepa je zdravá, všestranná a snadno se skladuje. Proto je oblíbenou zeleninou na jihotyrolských statcích.
					
				
				
				
				
	
	 
	
							Christine Schrott
						
						
							Hospodyně z gospodarstwo Oberpalwitter
						
					
					
			
			
							Přísady
						
						
								
								4 lidé
							
							
								
								50 MIN.
							
						- 
											50 gčervené řepy (nastrouhané)
- 
											250 gricotty
- 
											2vejce
- 
											2 lžícepšeničné nebo špaldové mouky
- 
											2 lžícestrouhanky z housek
- 
											1 špetkasůl
- 
											salát z divokých bylin
- 
											parmazán
- 
											másla (zhnědlého)
Příprava - Noky z červené řepy
						- 
										 1.
												
											KrokVšechny přísady rychle smícháte na těsto. 1.
												
											KrokVšechny přísady rychle smícháte na těsto.
- 
										 2.
												
											KrokPoté ho nechejte půl hodiny v chladu odstát. 2.
												
											KrokPoté ho nechejte půl hodiny v chladu odstát.
- 
										 3.
												
											KrokVytvarujte z těsta noky a vařte je ve vroucí slané vodě 10 minut na mírném ohni. 3.
												
											KrokVytvarujte z těsta noky a vařte je ve vroucí slané vodě 10 minut na mírném ohni.
- 
										 4.
												
											KrokNoky můžete servírovat na salátu z divoce rostoucích bylin s parmazánem a máslem. 4.
												
											KrokNoky můžete servírovat na salátu z divoce rostoucích bylin s parmazánem a máslem.
- 
								Hodně štěstí
 
	 
				 
	 
	 
  
  
  
  
  
  
	 
	