&noscript=1 /> Strauben - Recept z Jižního Tyrolska Recept
 

Dezert

Strauben

Strauben

Vůně strauben je vůní církevních slavností, protože sladké umělecké dílo z odpalovaného těsta je oblíbené zejména na lidových slavnostech.
Margit Stabinger
Hospodyně z Kinigerhof
Přísady
4 lidé
15 MIN.
  • 220 g
    mouky
  • 250 ml
    mléka
  • 3
    žloutek
  • 1 trocha
    jablečné nebo hruškové pálenky
  • trocha vanilkového cukru
  • 50 g
    cukru
  • olej na pečení
  • práškového cukru
  • brusinkové marmelády
  • 3
    bílků
  • 1 špetka
    sůl
Vytisnout recept
www.roterhahn.it
Příprava - Strauben
  • circle-dashed 1.
    Krok
    Mouku a mléko rozmícháme dohladka, vmícháme žloutek a pálenku.
  • circle-dashed 2.
    Krok
    Bílky vyšlehejte se solí, přidejte cukr a vyšlehejte na sníh. Sníh podmíchejte do těsta.
  • circle-dashed 3.
    Krok
    W garnku o średnicy ok. 25 cm rozgrzać olej.
  • circle-dashed 4.
    Krok
    Na pánvi o průměru asi 25 cm rozehřejte olej.
  • circle-dashed 5.
    Krok
    Podáváme s brusinkovou marmeládou posypané moučkovým cukrem.
  •  
    Hodně štěstí
Margit Stabinger
Hospodyně provozující selský šenk pod značkou "Roter Hahn"
Kinigerhof v Sextenu

Vytisknout recept

Recept z ...

Obnovení filtru
Kinigerhof
Fam. Stabinger  | Sexten  (Dolomity)
Šenk
Domácí produkty Hřbetní špek, Klobásky Kaminwurzen, Marmeláda z bobulovin, Rybízový sirup, Salám ...
Výsledek vašeho hledání
Další recepty

Dostali jste chuť?