Hlavní jídlo
Selská pečeně
Selská pečeně
V průběhu let se selská pečeně stala v zemědělském světě vyhledávaným pokrmem při zvláštních příležitostech.
					
				
				
				
				
	
	 
	
							Elisabeth Kompatscher
						
						
							Hospodyně z Fronthof
						
					
					
			
			
							Přísady
						
						
								
								4 lidé
							
							
								
								110 MIN.
							
						- 
											1,2 kgvepřových žeber
- 
											sůl, pepř, česnek, kmín podle libosti
- 
											4 lžíceoleje
- 
											500 mlmasového vývaru
- 
											1 kgbrambor
- 
											3mrkve
- 
											zelný salát
Příprava - Selská pečeně
						- 
										 1.
												
											KrokVepřová žebra posypete a potřete solí, pepřem, česnekem a kmínem. 1.
												
											KrokVepřová žebra posypete a potřete solí, pepřem, česnekem a kmínem.
- 
										 2.
												
											KrokV pečící pánvi rozehřejete olej, žebra osmahnete a přelijete trochou vývaru. 2.
												
											KrokV pečící pánvi rozehřejete olej, žebra osmahnete a přelijete trochou vývaru.
- 
										 3.
												
											KrokPo 20 minutách přidáte oloupané a nakrájené brambory a také mrkev. Dolijete zbytek vývaru a necháte vařit asi 1 hodinu nepřikryté. Pokud je zapotřebí, přilijte trochu vody. 3.
												
											KrokPo 20 minutách přidáte oloupané a nakrájené brambory a také mrkev. Dolijete zbytek vývaru a necháte vařit asi 1 hodinu nepřikryté. Pokud je zapotřebí, přilijte trochu vody.
- 
										 4.
												
											KrokServírujte s jemně nakrájeným zelným salátem. 4.
												
											KrokServírujte s jemně nakrájeným zelným salátem.
- 
								Hodně štěstí
 
	Elisabeth Kompatscher
						
							Hospodyně provozující vinařský šenk pod značkou "Roter Hahn"
						
						
						
						
						
							
								Fronthof v Völsu am Schlern
							
						
					
					
			
			 
				 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
	