Predkrm
Zupa z knedlami z boczkiem
Polévka se knedlíčky
Slaninové knedlíčky se podávají v zásadě ve dvou variantách: s polévkou nebo bez ní. V prvním případě se knedlíčky vaří přímo v masové polévce.
					
				
				
				
				
	
	 
	
							Johannes Meßner
						
						
							Hospodář z Burgerhof
						
					
					
			
			
							Přísady
						
						
								
								4 osoby
							
							
								
								75 MIN.
							
						- 
											500 gchleba pszennego, pociętego w drobną kostkę (chleba na knedle)
- 
											100 gboczku, pokrojonego w drobną kostkę
- 
											350 mlmleka
- 
											4vejce
- 
											sól
- 
											1 lžícemąki pszennej
- 
											1 lgorącego rosołu
- 
											1/2 svazekpažitka, jemně nasekaná
Příprava - Zupa z knedlami z boczkiem
						- 
										 1.
												
											KrokChleb na knedle włożyć do miski, dodać kawałki boczku i szczypiorek. 1.
												
											KrokChleb na knedle włożyć do miski, dodać kawałki boczku i szczypiorek.
- 
										 2.
												
											KrokSmíchejte mléko, vejce a sůl, nalijte na chléb a dobře promíchejte. 2.
												
											KrokSmíchejte mléko, vejce a sůl, nalijte na chléb a dobře promíchejte.
- 
										 3.
												
											KrokPřidejte pšeničnou mouku a promíchejte. Nechte asi 15 minut odpočívat. 3.
												
											KrokPřidejte pšeničnou mouku a promíchejte. Nechte asi 15 minut odpočívat.
- 
										 4.
												
											KrokPřiveďte osolenou vodou k varu. Vytvarujte knedlíky. Jakmile se voda začne vařit, snižte teplotu a vložte knedlíky a nechte je asi 15-20 minut povařit. Důležité je, aby voda přestala vřít, když jsou v ní knedlíky. 4.
												
											KrokPřiveďte osolenou vodou k varu. Vytvarujte knedlíky. Jakmile se voda začne vařit, snižte teplotu a vložte knedlíky a nechte je asi 15-20 minut povařit. Důležité je, aby voda přestala vřít, když jsou v ní knedlíky.
- 
										 5.
												
											KrokPodgrzać wywar mięsny; knedle podawać w gorącej zupie. 5.
												
											KrokPodgrzać wywar mięsny; knedle podawać w gorącej zupie.
- 
								Hodně štěstí
 
	 
				 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
	