Lahodné speciality z přírody
Kvalitní produkty od farmářů
Ocet
Výroba octa patří k nejstarším procesům výroby potravin a jeho produkce probíhá na statcích v Jižním Tyrolsku i dnes. Speciální octy všeho druhu umožňují vylepšit připravované pokrmy. Také u octa rozhodují o kvalitě výsledného produktu základní suroviny. Pro octy se značkou „Roter Hahn“ se používá pouze nejkvalitnější ovoce a nejlepší vína. Minimální obsah kyseliny octové musí u ovocného octa činit pět procent a u vinného octa šest procent. Po odpovídající době zrání octy získávají svou plnou vůni a plní se do lahví.
Výroba octa patří k nejstarším procesům výroby potravin a jeho produkce probíhá na statcích v Jižním Tyrolsku i dnes. Speciální octy všeho druhu umožňují vylepšit připravované pokrmy. Také u octa rozhodují o kvalitě výsledného produktu základní suroviny. Pro octy se značkou „Roter Hahn“ se používá pouze nejkvalitnější ovoce a nejlepší vína. Minimální obsah kyseliny octové musí u ovocného octa činit pět procent a u vinného octa šest procent. Po odpovídající době zrání octy získávají svou plnou vůni a plní se do lahví.
Statky-vyhledávání
Höfe mit Essig
Tyto farmy nabízejí ocet:
Tyto farmy nabízejí ocet:
- Essig
- Fruchtsäfte