&noscript=1 /> Jihotyrolský ocet pro všechny speciality
 
Array
Array

Lahodné speciality z přírody

Kvalitní produkty

Kvalitní produkty od farmářů

Ocet

Ocet

Výroba octa patří k nejstarším procesům výroby potravin a jeho produkce probíhá na statcích v Jižním Tyrolsku i dnes. Speciální octy všeho druhu umožňují vylepšit připravované pokrmy. Také u octa rozhodují o kvalitě výsledného produktu základní suroviny. Pro octy se značkou „Roter Hahn“ se používá pouze nejkvalitnější ovoce a nejlepší vína. Minimální obsah kyseliny octové musí u ovocného octa činit pět procent a u vinného octa šest procent. Po odpovídající době zrání octy získávají svou plnou vůni a plní se do lahví.

Výroba octa patří k nejstarším procesům výroby potravin a jeho produkce probíhá na statcích v Jižním Tyrolsku i dnes. Speciální octy všeho druhu umožňují vylepšit připravované pokrmy. Také u octa rozhodují o kvalitě výsledného produktu základní suroviny. Pro octy se značkou „Roter Hahn“ se používá pouze nejkvalitnější ovoce a nejlepší vína. Minimální obsah kyseliny octové musí u ovocného octa činit pět procent a u vinného octa šest procent. Po odpovídající době zrání octy získávají svou plnou vůni a plní se do lahví.

Statky-vyhledávání

Dvory s octem

Höfe mit Essig

Tyto farmy nabízejí ocet:

Tyto farmy nabízejí ocet:

Kde.
1 Zobrazit statek Zobrazit statky
Obnovení filtru
1 nalezený statek nalezené statky
Burg Latsch
Irmi und Klaus Oberhofer  | Latsch  (Vinschgau)
Prímý prodej
Kvalitní výrobky
  • Essig
  • Fruchtsäfte
Výsledek vašeho hledání