Dezert
Bezová panna cotta
Bezová panna cotta
Domácí bezinkový sirup je nejen lahodným zahnáním žízně, ale také osvěžujícím dezertem.
					
				
				
				
				
	
	 
	
							Margit Stabinger
						
						
							Hospodyně z Kinigerhof
						
					
					
			
			
							Přísady
						
						
								
								4-6 lidé
							
							
								
								20 MIN.
							
						- 
											1 1/2 listželatiny
- 
											400 mlsmetany
- 
											20 gcukru
- 
											50 mlsirupu z bezových květů
- 
											1 špetkasůl
- 
											1 lžícevanilkového cukru
- 
											nastrouhaná citronová kůra a šťáva z půlky citronu
Příprava - Bezová panna cotta
						- 
										 1.
												
											KrokŽelatinu nechejte změknout v chladné vodě. 1.
												
											KrokŽelatinu nechejte změknout v chladné vodě.
- 
										 2.
												
											KrokSmetanu, cukr a bezový sirup přiveďte v hrnci k varu. Přidejte vymačkanou želatinu, sůl, vanilkový cukr a citron. 2.
												
											KrokSmetanu, cukr a bezový sirup přiveďte v hrnci k varu. Přidejte vymačkanou želatinu, sůl, vanilkový cukr a citron.
- 
										 3.
												
											KrokHmotu nechejte trochu zchladnout, nalejte do malých formiček a odstavte na asi 2 hodiny do lednice. 3.
												
											KrokHmotu nechejte trochu zchladnout, nalejte do malých formiček a odstavte na asi 2 hodiny do lednice.
- 
								Hodně štěstí
 
	 
				 
	 
	 
  
  
  
  
  
	 
	