Predkrm
Chlebová polévka
Chlebová polévka
Staré selské jídlo s malým množstvím ingrediencí, rychle připravené a hřejivé zejména v zimě.
					
				
				
				
				
	
	 
	
							Daniela Kaserer
						
						
							Hospodyně provozující selský šenk Niedermair
						
					
					
			
			
							Přísady
						
						
								
								4 lidé
							
							
								
								15 MIN.
							
						- 
											1tvrdý žitný chléb Vinschger Paarl, nakrájený na kostičky
- 
											1 lhorkého masového vývaru
- 
											pažitka, jemně nasekaná
- 
											vařené hovězí maso nakrájené na proužky
Příprava - Chlebová polévka
						- 
										 1.
												
											KrokPodává se horké a posypané pažitkou 1.
												
											KrokPodává se horké a posypané pažitkou
- 
										 2.
												
											KrokKostky tvrdého chleba a proužky vařeného hovězího vložte do polévkového talíře a zalijte horkým masovým vývarem. 2.
												
											KrokKostky tvrdého chleba a proužky vařeného hovězího vložte do polévkového talíře a zalijte horkým masovým vývarem.
- 
								Hodně štěstí
 
	Daniela Kaserer
						
							Hospodyně provozující selský šenk pod značkou "Roter Hahn"
						
						
						
						
						
							
								Niedermair v Kastelbell/Tschars
							
						
					
					
			
			 
				 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
	