Hlavní jídlo
Hovězí maso s bylinkovou omáčkou
Hovězí maso na bylinkách
Hovězí maso umí být i vařené opravdovou lahůdkou. Aby maso zůstalo šťavnaté, vařte polévku jen mírně.
					
				
				
				
				
	
	 
	
							Simone Klammer
						
						
							Hospodyně provozující selský šenk Ahner
						
					
					
			
			
							Přísady
						
						
								
								4 lidé
							
							
								
								120 MIN.
							
						- 
											1 kghovězího vařeného filé
- 
											1cibule
- 
											1hlávkového celeru
- 
											2mrkve
- 
											trocha pórku
- 
											trocha másla
- 
											sůl
												50
												
													g
												
											
											
												natki pietruszki
											
										
												různé bylinky podle chuti
											
										
												3
												
											
											
												nakládané okurky
											
										
												2
												
											
											
												vejce z volného chovu, uvařená natvrdo
											
										
												olivového oleje
											
										
												ovocný ocet
											
										
												sůl
											
										
												1
												
											
											
												stroužek česneku
											
										
												ovocný ocet
											
										Příprava - Hovězí maso s bylinkovou omáčkou
						- 
										 1.
												
											Krokcibuli krátce opečte na másle, to dodá masovému vývaru jemnou pečenou chuť. 1.
												
											Krokcibuli krátce opečte na másle, to dodá masovému vývaru jemnou pečenou chuť.
- 
										 2.
												
											KrokPřilijte vodu a přiveďte k varu. Vroucí vodu osolte, přidejte do ní maso a zeleninu. Maso by mělo být zcela pokryto vodou. 2.
												
											KrokPřilijte vodu a přiveďte k varu. Vroucí vodu osolte, přidejte do ní maso a zeleninu. Maso by mělo být zcela pokryto vodou.
- 
										 3.
												
											KrokVařte na mírném ohni asi 1 až 2 hodiny. 3.
												
											KrokVařte na mírném ohni asi 1 až 2 hodiny.
- 
										 4.
												
											KrokMięso pokroić na cienkie plastry i podawać z solonymi ziemniakami i warzywami korzeniowymi; całość polać zielonym sosem ziołowym. 4.
												
											KrokMięso pokroić na cienkie plastry i podawać z solonymi ziemniakami i warzywami korzeniowymi; całość polać zielonym sosem ziołowym.
- 
										 5.
												
											KrokPosiekać drobno natkę pietruszki, zioła, jajka, czosnek i ogórki. 5.
												
											KrokPosiekać drobno natkę pietruszki, zioła, jajka, czosnek i ogórki.
- 
										 6.
												
											KrokVmíchejte olivový olej a ocet a dochuťte solí a pepřem. 6.
												
											KrokVmíchejte olivový olej a ocet a dochuťte solí a pepřem.
- 
								Hodně štěstí
 
	 
				 
	 
	 
  
  
  
  
  
  
	 
	