Nápoje
Osvěžující našlehané mléko
Našlehané mléko
Lahodný osvěžující nápoj z jihotyrolské selské kuchyně s mlékem a bobulovitými plody, který se snadno a rychle připravuje.
					
				
				
				
				
	
	 
	
							Elke Prader
						
						
							Hospodyně z Wieshof
						
					
					
			
			
							Přísady
						
						
								
								3 lidé
							
							
								
								15 MIN.
							
						- 
											500 mlpodmáslí nebo čerstvého mléka
- 
											50 - 80 mlčerného rybízového sirupu
- 
											šťáva a kůra z půlky citronu
- 
											1/2 lžickamedu
- 
											trocha šlehané smetany
Příprava - Osvěžující našlehané mléko
						- 
										 1.
												
											KrokCitronovou šťávu, citronovou kůru, sirup z černého rybízu a med dobře rozmíchejte ve stolním mixéru, přidejte mléko a dále mixujte. 1.
												
											KrokCitronovou šťávu, citronovou kůru, sirup z černého rybízu a med dobře rozmíchejte ve stolním mixéru, přidejte mléko a dále mixujte.
- 
										 2.
												
											KrokMléko rozdělte do sklenic, nahoru přidejte šlehačku a na ni trochu nastrouhané citronové kůry nebo bobule rybízu. 2.
												
											KrokMléko rozdělte do sklenic, nahoru přidejte šlehačku a na ni trochu nastrouhané citronové kůry nebo bobule rybízu.
- 
								Hodně štěstí
 
	 
				 
	 
	 
  
  
  
  
  
  
	 
	