Nápoje
Vaječný likér
Vaječný likér
Vaječný likér je skutečnou lahůdkou, když si ho vychutnáte teplý. Pro dosažení dobré kvality se doporučuje používat čerstvá vejce z volného chovu.
					
				
				
				
				
	
	 
	
							Jessica Moser
						
						
							Hospodyně provozující vinařský šenk Oberpartegger
						
					
					
			
			
							Přísady
						
						
								
								2 litry
							
							
								
								120 MIN.
							
						- 
											750 mlmléka
- 
											500 gcukru
- 
											4 pytlícekvanilkového cukru
- 
											6vejce
- 
											250 mlvysokoprocentního alkoholu
- 
											250 mlsmetany
Příprava - Vaječný likér
						- 
										 1.
												
											KrokMléko vařte spolu s cukrem a vanilkovým cukrem 15 minut, poté nechejte zchladnout. 1.
												
											KrokMléko vařte spolu s cukrem a vanilkovým cukrem 15 minut, poté nechejte zchladnout.
- 
										 2.
												
											KrokMléko vařte spolu s cukrem a vanilkovým cukrem 15 minut, poté nechejte zchladnout. 2.
												
											KrokMléko vařte spolu s cukrem a vanilkovým cukrem 15 minut, poté nechejte zchladnout.
- 
										 3.
												
											KrokPřidejte alkohol a smetanu. 3.
												
											KrokPřidejte alkohol a smetanu.
- 
										 4.
												
											KrokPoté naplňte láhve a nechejte vychladit. 4.
												
											KrokPoté naplňte láhve a nechejte vychladit.
- 
								Hodně štěstí
 
	Jessica Moser
						
							Hospodyně provozující vinařský šenk pod značkou "Roter Hahn"
						
						
						
						
						
							
								Oberpartegger v Villandersu
							
						
					
					
			
			 
				 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
	