Predkrm
Domácí polévka se smaženými kuličkami
Smaženými kuličkami
Backerbsen jsou tradiční pečené těstoviny do polévky podobající se kuličkám hrášku a bývaly vyhrazeny bohatým vyšším vrstvám.
					
				
				
				
				
	
	 
	
							Daniela Kaserer
						
						
							Hospodyně provozující selský šenk Niedermair
						
					
					
			
			
							Přísady
						
						
								
								4 lidé
							
							
								
								30 MIN.
							
						- 
											250 gpšeničné mouky
- 
											2vejce
- 
											sůl
- 
											125 mlmléka
- 
											1 trochapálenky
- 
											fritovací olej
- 
											1 lhorkého masového vývaru
Příprava - Domácí polévka se smaženými kuličkami
						- 
										 1.
												
											KrokDo mísy nasypejte pšeničnou mouku, přidejte vejce, sůl, mléko a pálenku, vše dobře promíchejte, až vznikne tuhé těsto. 1.
												
											KrokDo mísy nasypejte pšeničnou mouku, přidejte vejce, sůl, mléko a pálenku, vše dobře promíchejte, až vznikne tuhé těsto.
- 
										 2.
												
											KrokV hrnci rozehřejte olej a struhadlem na špecle vytvořte z těsta malé kuličky, krátce je smažte. 2.
												
											KrokV hrnci rozehřejte olej a struhadlem na špecle vytvořte z těsta malé kuličky, krátce je smažte.
- 
										 3.
												
											KrokKuličky vytáhněte z hrnce, vysušte a nechejte zchladnout. Servírujte s horkým masovým vývarem. 3.
												
											KrokKuličky vytáhněte z hrnce, vysušte a nechejte zchladnout. Servírujte s horkým masovým vývarem.
- 
								Hodně štěstí
 
	Daniela Kaserer
						
							Hospodyně provozující selský šenk pod značkou "Roter Hahn"
						
						
						
						
						
							
								Niedermair v Kastelbell/Tschars
							
						
					
					
			
			 
				 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
	