&noscript=1 /> Stuhové nudle s “Graukäse” - Recept z Jižního Tyrolska Recept
 

Predkrm

Stuhové nudle s “Graukäse”

Stuhové nudle s “Graukäse”

Domácí stuhové nudle ze Schüttelbrotu podávané s jemnou omáčkou z tradičního šedého sýra představují zajímavý pokrm.
Margit Stabinger
Hospodyně z Kinigerhof
Přísady
4 lidé
90 MIN.
  • Na nudlové těsto
  • 100 g
    jemně namletého pečiva Schüttelbrot
  • 200 g
    mouky
  • 3
    vejce
  • trocha olivového oleje
  • sůl
  • Na omáčku ze šedého sýra (Graukäse):
  • 250 ml
    masového vývaru
  • 1 lžíce
    másla
  • 200 g
    pažitky
  • šedý zrající sýr (Graukäse)
  • Vytisnout recept
    www.roterhahn.it
    Příprava - Stuhové nudle s “Graukäse”
    • circle-dashed 1.
      Krok
      Z přísad na nudle vytvořte těsto, které nechejte asi 30 minut odpočívat.
    • circle-dashed 2.
      Krok
       S pomocí nudlového strojku z něj vykrojte široké nudle.
    • circle-dashed 3.
      Krok
      Uvařte je v osolené vodě.
    • circle-dashed 4.
      Krok
      Mezitím zřeďte masový vývar a přidejte do něj máslo, pažitku a trochu šedého sýra.
    • circle-dashed 5.
      Krok
      Uvařené nudle promíchejte s omáčkou a servírujte.
    •  
      Hodně štěstí
    Margit Stabinger
    Hospodyně provozující selský šenk pod značkou "Roter Hahn"
    Kinigerhof v Sextenu

    Vytisknout recept

    Recept z ...

    Obnovení filtru
    Kinigerhof
    Fam. Stabinger  | Sexten  (Dolomity)
    Šenk
    Domácí produkty Hřbetní špek, Klobásky Kaminwurzen, Marmeláda z bobulovin, Rybízový sirup, Salám ...
    Výsledek vašeho hledání
    Další recepty

    Dostali jste chuť?