Hlavní jídlo
Telecí koleno
Telecí koleno
Stilton je jedním z nejlepších kusů telecího masa. Spolu s čerstvou zeleninou ze zahrady se maso peče v troubě do křupava.
					
				
				
				
				
	
	 
	
							Jessica Moser
						
						
							Hospodyně provozující vinařský šenk Oberpartegger
						
					
					
			
			
							Přísady
						
						
								
								4 lidé
							
							
								
								180 MIN.
							
						- 
											1Telecí koleno
- 
											bylinková sůl
- 
											oleje
- 
											1cibule
- 
											2stroužky česneku
- 
											1 lžícerajského protlaku
- 
											100 mlčerveného vína
- 
											10koktejlových rajčat
- 
											2brambor
- 
											2mrkve
- 
											1feferonka
- 
											1cukety
- 
											zahradní bylinky
Příprava - Telecí koleno
						- 
										 1.
												
											KrokTelecí koleno potřete bylinkovou solí a v troubě na oleji na plechu na pečení opečte ze všech stran. 1.
												
											KrokTelecí koleno potřete bylinkovou solí a v troubě na oleji na plechu na pečení opečte ze všech stran.
- 
										 2.
												
											KrokCibuli a česnek nasekejte na malé kousky a orestujte na oleji spolu s rajčatovým protlakem. Zalijte červeným vínem a přidejte trochu vody. 2.
												
											KrokCibuli a česnek nasekejte na malé kousky a orestujte na oleji spolu s rajčatovým protlakem. Zalijte červeným vínem a přidejte trochu vody.
- 
										 3.
												
											KrokOmáčku z cibule a česneku rozlejte okolo kolena a pečte v troubě 3 hodiny při 160° C. 3.
												
											KrokOmáčku z cibule a česneku rozlejte okolo kolena a pečte v troubě 3 hodiny při 160° C.
- 
										 4.
												
											KrokNakrájejte zeleninu a povařte ji krátce ve slané vodě. Krátce předtím, než se koleno dopeče, přidejte k němu zeleninu, zahradní bylinky vyskládejte na koleno a dopečte. 4.
												
											KrokNakrájejte zeleninu a povařte ji krátce ve slané vodě. Krátce předtím, než se koleno dopeče, přidejte k němu zeleninu, zahradní bylinky vyskládejte na koleno a dopečte.
- 
								Hodně štěstí
 
	Jessica Moser
						
							Hospodyně provozující vinařský šenk pod značkou "Roter Hahn"
						
						
						
						
						
							
								Oberpartegger v Villandersu
							
						
					
					
			
			 
				 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
	