Predkrm
Vinná polévka
Vinná polévka
Vinné polévky údajně existovaly již v římských dobách, zejména pro posílení nemocných. Oblíbená polévka se tradičně připravuje s bílým vínem.
					
				
				
				
				
	
	 
	
							Markus Seppi
						
						
							Sedlák z Kirnig
						
					
					
			
			
							Přísady
						
						
								
								4 lidé
							
							
								
								30 MIN.
							
						- 
											na kostky nakrájený staréhý rohlík
- 
											1 lžícemásla
- 
											trocha skorice
- 
											500 mlsilné masové polévky
- 
											5žloutek
- 
											250 mlsmetany
- 
											250 mlbílého vína Chardonnay
Příprava - Vinná polévka
						- 
										 1.
												
											KrokNa kostky nakrájený rohlík opečte na másle a posypte skořicí. 1.
												
											KrokNa kostky nakrájený rohlík opečte na másle a posypte skořicí.
- 
										 2.
												
											KrokV hrnci na mírném ohni rozšlehejte horkou masovou polévku se žloutky, smetanou a bílým vínem, dokud směs nezíská krémovou konzistenci. 2.
												
											KrokV hrnci na mírném ohni rozšlehejte horkou masovou polévku se žloutky, smetanou a bílým vínem, dokud směs nezíská krémovou konzistenci.
- 
										 3.
												
											KrokV hrnci na mírném ohni rozšlehejte horkou masovou polévku se žloutky, smetanou a bílým vínem, dokud směs nezíská krémovou konzistenci. 3.
												
											KrokV hrnci na mírném ohni rozšlehejte horkou masovou polévku se žloutky, smetanou a bílým vínem, dokud směs nezíská krémovou konzistenci.
- 
								Hodně štěstí
 
	Familienbild
						
							Sedlák nabízející kvalitní výrobky pod značkou "Roter Hahn"
						
						
						
						
						
							
								Weingut Oberpreyhof v Kalternu
							
						
					
					
			
			 
				 
	 
	 
  
  
  
  
  
	